Ευέλικτη πρόταση για τους επαγγελματίες του κλάδου υγείας

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προγράμματος Business Banking Υγεία της Eurobank. Η στόχευση καλύπτει περισσότερους από 100.000 επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Γράφει ο Παναγιώτης Ματζαπετάκης.

Ευέλικτη πρόταση για τους επαγγελματίες του κλάδου υγείας
  • Παναγιώτης Ματζαπετάκης

Η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό, που κατά τη διάρκεια της πανδημίας επλήγη σημαντικά. Η μετα-covid εποχή βρίσκει τους επαγγελματίες στον χώρο της υγείας μπροστά σε νέες προκλήσεις και ανάγκες διατήρησης της ανταγωνιστικότητάς τους, όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός, καθώς οι εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής επιστήμης έχουν επιταχυνθεί σημαντικά.

Στη Eurobank, παρακολουθώντας τις τάσεις που διαμορφώνονται και συνεχίζοντας την πρωτοπορία στον σχεδιασμό και τη δημιουργία κλαδικών προγραμμάτων - οικοσυστημάτων, εγκαινιάσαμε ως πρώτη τράπεζα στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσανατολισμένο στις ανάγκες του κλάδου της υγείας, το Business Banking Υγεία.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε περισσότερους από 100.000 επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, οι οποίες εντάσσονται στον κλάδο υγείας, ειδικότερα σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, ιδιωτικά ιατρεία, πολυϊατρεία, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, εργαστήρια και φαρμακεία.

Σχεδιάστηκε με βάση τα συναλλακτικά χαρακτηριστικά, το προφίλ και τις ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου, προσφέροντας διαφοροποιημένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη.

Στόχος του προγράμματος είναι ο επαγγελματίας να έχει πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη δέσμη λύσεων τραπεζικών και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, προκειμένου να αναπτυχθεί επιχειρηματικά, και να εκσυγχρονιστεί ψηφιακά, αξιοποιώντας τα ενεργά αναπτυξιακά προγράμματα και υπηρεσίες από συνεργαζόμενες τρίτες εταιρείες. Συγκεκριμένα, παρέχεται πρόσβαση σε επιλογές για:

  • Χρηματοδότηση: Νέα εξειδικευμένα χρηματοδοτικά προϊόντα για κεφάλαιο κίνησης ή και για αγορά ιατρικού εξοπλισμού, σε υφιστάμενους και νέους επαγγελματίες υγείας, με ευέλικτη διαδικασία έγκρισης. Παρέχονται δυνατότητες «Leasing», χορήγηση εταιρικής πιστωτικής κάρτας με ευνοϊκούς όρους, καθώς και η ευέλικτη χρηματοδοτική λύση POS Cash Advance, που μετατρέπει το POS του επαγγελματία σε εργαλείο χρηματοδότησης με προνομιακή τιμολόγηση, αξιοποιώντας τις καθημερινές εισπράξεις.
  • Επιπλέον, μέσω της πρωτοβουλίας «Eurobank Ανάπτυξη», παρέχεται υποστήριξη σε όλα τα στάδια συμμετοχής σε αναπτυξιακά προγράμματα. Η ολιστική υποστήριξη εκτείνεται στην παροχή συγκεκριμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, ενώ, σε συνεργασία με εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, προσφέρουμε τα ανάλογα εργαλεία, ώστε να χρηματοδοτηθούν τα επενδυτικά σχέδια και να καλυφθούν οι ανάγκες ρευστότητας των επαγγελματιών του κλάδου.

Το πρόγραμμα Business Banking Υγεία επιπλέον εξασφαλίζει:

  • Προνομιακά επιτόκια στις καταθέσεις και συναλλακτικά πακέτα που διευκολύνουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών υγείας, με ευνοϊκούς όρους τιμολόγησης.
  • Διάθεση καινοτόμων εργαλείων εισπράξεων και πληρωμών, στα οποία συνδυάζεται η ευκολία με την ασφάλεια πραγματοποίησης των καθημερινών συναλλαγών. Ενδεικτικά: σύγχρονα POS τερματικά για το φυσικό κατάστημα, υπηρεσίες για το ηλεκτρονικό κατάστημα και καινοτόμες λύσεις, όπως το Smart POS app, της εταιρείας Worldline Greece, η οποία μετατρέπει οποιαδήποτε Android συσκευή σε pos
  • Δυνατότητα άμεσης είσπραξης πληρωμών από το κινητό με το IRIS Payments Business.
  • Σημαντικά προνόμια για τους μισθοδοτούμενους των επαγγελματιών του κλάδου, τόσο σε λογαριασμούς μισθοδοσίας, όσο και σημαντικές εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα της τράπεζας.
  • Ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης από τη Eurolife FFH, για την προστασία των επαγγελματιών και επιχειρήσεων από απρόοπτα περιστατικά και cyber κινδύνους, καθώς και ομαδικά ασφαλιστικά προγράμματα για το προσωπικό τους, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με επιπλέον παροχές και προνόμια ασφάλισης.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί ότι, μέσα από το ευρύ δίκτυο των συνεργατών μας (τρίτες εταιρείες), προσφέρονται προνόμια και εκπτώσεις σε υπηρεσίες για την ψηφιακή αναβάθμιση, προβολή, ανάπτυξη υπηρεσιών e-commerce και ανανέωσης εξοπλισμού προς τα μέλη του προγράμματος.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το Πρόγραμμα Business Banking Υγεία, επισκεφθείτε το κατάστημα και τον επαγγελματικό σύμβουλο που σας εξυπηρετεί.

* Ο κ. Παναγιώτης Ματζαπετάκης είναι Head of Retail Business Banking της Eurobank

v