Αμείωτη προσφορά για τους ανθρώπους και την κοινωνία

Η Boehringer Ingelheim Hellas στους υποστηρικτές της 9ης εκστρατείας πρόληψης, εκπαίδευσης και ενημέρωσης στα νησιά του Αιγαίου.

Αμείωτη προσφορά για τους ανθρώπους και την κοινωνία

Πιστή στο όραμα της αειφόρου ανάπτυξης SD4G (Sustainable Growth for Generations), η Boehringer Ingelheim δίνει έμφαση σε ενέργειες που συνεισφέρουν στην προστασία των ανθρώπων και των κοινοτήτων τους. Όλη η προσπάθεια και όλες οι πρωτοβουλίες μας έχουν στόχο αυτή την κατεύθυνση: να προστατεύσουμε την υγεία των ανθρώπων και των κοινωνιών, δίνοντας έμφαση στη συνεργασία με τους εταίρους μας και διασφαλίζοντας την εναρμόνιση με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Μέσω της ολιστικής μας προσέγγισης, στην Boehringer Ingelheim Hellas προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τις υγειονομικές προκλήσεις στον χώρο της υγείας για να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων. Εστιάζοντας στην ανάπτυξη της συνεργασίας με άλλους εταίρους και πρωτοβουλίες, μέσω των πυλώνων αειφορίας μας More Health, More potential, αλλά και More Green, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε κοινή αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Εμπλεκόμενα μέλη - πρωταγωνιστές στην προκειμένη περίπτωση είναι οι κάτοικοι των μικρών νησιών μας. Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους αυτούς που, ενάντια σε κάθε «λογική», αγαπούν και επιμένουν να παραμείνουν στον τόπο τους: τα νησιά μας. Η υγεία, εκτός από ανεκτίμητο αγαθό, είναι ένα κλειδί για να τους βοηθήσει να παραμένουν στον τόπο τους ακόμη κι όταν οι τουρίστες φεύγουν.

Γι’ αυτό και θεωρούμε υποχρέωσή μας, που πηγάζει μέσα από τις επιταγές της ανάπτυξής μας στην Ελλάδα για περισσότερο από μισό αιώνα, να συνδράμουμε, σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές, τους διοικητικούς παράγοντες της περιφέρειας και την ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη», στην ενημέρωση των κατοίκων των νησιών αυτών για τα καρδιομεταβολικά νοσήματα, όπως ο διαβήτης, που επίσης χτυπούν την πόρτα τους, αλλά θα μπορούσαν να τα αποφύγουν σε ένα μεγάλο ποσοστό ασθενών, εάν υπήρχε η κατάλληλη και έγκυρη ενημέρωση.

Η Boehringer Ingelheim Hellas ευχαριστεί την ΑΜΚΕ «Με Οδηγό τον Διαβήτη», το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την αφοσίωσή τους στον σκοπό της εκστρατείας, καθώς και το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού σκάφους που φρόντισε για την ασφαλή μεταφορά του υγειονομικού προσωπικού.

v