Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Σοφοκλέους: Τρεις κλάδοι με σημαντικά discounts

Σοφοκλέους: Τρεις κλάδοι με σημαντικά discounts

Με σημαντικότατα discounts έναντι των αντίστοιχων κλαδικών δεικτών διαπραγματεύονται πολλές εισηγμένες εταιρείες της Σοφοκλέους. Η εικόνα στους κλάδους των τραπεζών, του λιανικού εμπορίου και της υγείας.

Οι προοπτικές για Σέλμαν και Ακρίτα

Οι προοπτικές για Σέλμαν και Ακρίτα

Η κάμψη στη οικοδομή πλήττει και τις εταιρίες ξυλείας στην Ελλάδα, με βασικές την Σέλμαν και την  Ακρίτας οι οποίες είναι και οι μεγαλύτερες. Πώς διαμορφώνονται τώρα οι προοπτικές για Σέλμαν και Ακρίτα.

Βαθαίνει η κρίση στις ιχθυοκαλλιέργειες

Βαθαίνει η κρίση στις ιχθυοκαλλιέργειες

Η ελλιπής ρευστότητα πιέζει τις τιμές της τσιπούρας σε χαμηλότερα επίπεδα - Πότε ελπίζεται να υπάρξει ανάκαμψη των τιμών. Αναπόφευκτη η μείωση του αριθμού των εταιριών. Έντονη φημολογία και παρασκήνιο.

Τέσσερα

Τέσσερα "καυτά" μέτωπα για το Ιασώ

Τέσσερα "καυτά" μέτωπα έχει να αντιμετωπίσει το Ιασώ. Σε αυτά συγκαταλέγονται οι σχέσεις με Euromedica, η κίνηση ΡΕΑ, η ενδυνάμωση των Μητέρα-Λητώ και η επιστροφή κεφαλαίου. Τι προβλέπεται για τα μεγέθη 2008 και 2009.

PwC: Βλέπει deals

PwC: Βλέπει deals "διάσωσης" και στην Ελλάδα

Τo distressed M&A θα κυριαρχήσει, σύμφωνα με την PriceWaterhouseCoopers, διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες καθώς η έξοδος από την πιστωτική κρίση δεν θα έρθει νωρίτερα από τον Μάρτιο ή Απρίλιο του 2009.

Τα 8+6 "σκληρά καρύδια" της Σοφοκλέους

Αν και σε περιόδους όπου αμφισβητείται ολόκληρο το «σύστημα», οι επιμέρους τοποθετήσεις μικρή σημασία φαίνεται να παίζουν, υπάρχουν μετοχές που θα μπορούσαν ενδεχομένως –λόγω επιδόσεων- να κρατήσουν «γερή άμυνα». 

Τέχνη: Μια... εναλλακτική επένδυση με αντοχές

Σε μια εποχή όπου οι παραδοσιακές επενδύσεις δέχονται ισχυρά πλήγματα λόγω πιστωτικής κρίσης, η αγορά τέχνης εξακολουθεί να εμφανίζει πολύ θετική πορεία. Η τέχνη ως επένδυση, οι προϋποθέσεις επιτυχίας και το Fine Art Fund.

Τι ελπίζει το ΧΑ από την πτώση του πετρελαίου

Η Alpha Bank μιλά για θετική επίδραση στην οικονομία, ωστόσο οι μετοχές που είναι έντονα συνδεδεμένες με την πορεία του "μαύρου χρυσού"... σφυρίζουν αδιάφορα. Τι προκύπτει από την εξέταση των στοιχείων πέντε εισηγμένων.

Βοήθεια από Fed και στις αυτοκινητοβιομηχανίες

Tη λύση που πέτυχαν με κρατική αρωγή οι Bear Stearns, Freddie Mac και Fannie Mae θέλουν να ακολουθήσουν οι τρεις ισχυρές αυτοκινητοβιομηχανίες του Ντιτρόιτ, που βρίσκονται ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Αγορές: Αντικρουόμενα στοιχεία, θολή εικόνα

H παγκόσμια χρηματοοικονομική αναταραχή εισέρχεται σε νέα φάση την ώρα που η αβεβαιότητα για το τέλος της κρίσης καλά κρατεί. Ο ρόλος του πετρελαίου, η αντίδραση των χρηματιστηρίων και οι προβλέψεις ανά περιοχή.  

Σοφοκλέους: Οι μέτοχοι στο απόσπασμα

Τι σχεδιάζουν 8+1 εισηγμένες με «χοντρό» ταμείο

Η κρίση χτυπά την πόρτα των ευρωπαϊκών εταιριών

Οι αγορές φοβούνται ακόμα χειρότερες ειδήσεις

ΗΠΑ: Το Internet πρώτο στα διαφημιστικά έσοδα

Εισηγμένες: Ο ύπουλος κίνδυνος των δανείων

Barbarians at the gate

Σοφοκλέους: 18 μετοχές για "γερά στομάχια"

ΧΑΚ: Στο -7% τα κέρδη εξαμήνου των εταιριών FTSE

Πότε "βλέπουν" ανάκαμψη οι γκουρού

v