Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Η SSSB για τον μαύρο χρυσό

Η SSSB για τον μαύρο χρυσό

Στα 21,5 δολάρια ανά βαρέλι θα κυμανθεί η μέση τιμή του πετρελαίου για το τρέχον έτος, ενώ η αντίστοιχη τιμή για το 2004 υπολογίζεται να διαμορφωθεί περί τα 19 δολάρια ανά βαρέλι, σύμφωνα με έκθεση της SSSB. Τι επιφυλάσσει το μέλλον στον κλάδο;

Α/Κ: Οι εξελίξεις στην Ευρώπη

Α/Κ: Οι εξελίξεις στην Ευρώπη

Με το πως διαμορφώνεται σήμερα η ευρωπαϊκή αγορά Αμοιβαίων Κεφαλαίων και με το ”που πηγαίνει το ρευστό” ασχολείται μηναίο report της SSSB, ενώ αναφορά γίνεται και στο αν και κατά πόσον θα πρέπει να αναμένεται αναζωπύρωση των επενδυτικών προτιμήσεων για μετοχικά Α/Κ το 2003.

Stat Bank: Εκτιμήσεις για τον κλάδο των μετάλλων

Stat Bank: Εκτιμήσεις για τον κλάδο των μετάλλων

Αισιόδοξες είναι οι εκτιμήσεις της Stat Bank για τον ελληνικό κλάδο μετάλλων, ο οποίος σύμφωνα με την έκθεσή της, κατόρθωσε να κινηθεί κόντρα στο ”ρεύμα”, εκμεταλλευόμενος το πλεονέκτημα της υψηλής ζήτησης στην εγχώρια αγορά.

Που εστιάζουν οι κορυφαίοι αναλυτές το 2003

Που εστιάζουν οι κορυφαίοι αναλυτές το 2003

Τις προβλέψεις τους για τις ισοτιμίες, τον πόλεμο στο Ιράκ, την γερμανική οικονομία, αλλά και την αποτίμηση των μετοχών για το 2003, παραθέτουν κορυφαίοι διεθνείς αναλυτές, εκτιμώντας ότι οι αγορές δεν έχουν προεξοφλήσει πλήρως το ζήτημα του Ιράκ.

Iraj: Η ανασκόπηση του 2002 στη Σοφοκλέους 10

Iraj: Η ανασκόπηση του 2002 στη Σοφοκλέους 10

Τα κυριότερα σημεία που χαρακτήρισαν την πορεία του Γενικού Δείκτη το 2002 παραθέτει σε σχετική ανάλυσή του το iraj.gr επιχειρώντας μια ανασκόπηση του έτους, το οποίο χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων, ως χρονιά διευρυνόμενης χρηματιστηριακής ατονίας.

Oι κερδισμένοι και οι χαμένοι του 2002 στη Wall

Ως η χρονιά των λογιστικών σκανδάλων αποτιμάται το 2002 για τη Wall με αποτέλεσμα στη λίστα των μετοχών με τις μεγαλύτερες απώλειες να ”φιγουράρουν” εταιρίες που βρέθηκαν στο στόχαστρο της SEC. Αντίθετα κέρδη 247% χάρισε η εταιρία λιανικής Ann Stores.

Alpha Bank: Δεν υπάρχει ”φούσκα” στα ακίνητα

Δεν υπάρχει ”φούσκα” στην αγορά των ακινήτων επισημαίνει η Alpha Bank στο οικονομικό δελτίο του Δεκεμβρίου, σημειώνοντας ωστόσο τον κίνδυνο υποχώρησης των τιμών από την μείωση των ρυθμών ανάπτυξης του ΑΕΠ και της υπερπροσφοράς οικοπέδων.

Tα ”κέρδη” του 2003 στη Σοφοκλέους

Τι προβλέπουν για την αγορά και τους κλάδους της, 25 επαγγελματίες. Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις έξι κορυφαίων ΑΧΕΠΕΥ για τις μετοχές των δεικτών FTSE-20 και Mid-40, οι προσδοκίες για την διεθνή οικονομία.

Επιστροφή στο μέρισμα ”συστήνει” ο T. Levkovich

Τις εταιρίες και τους κλάδους στις ΗΠΑ που πιθανόν να δώσουν σημαντικό μέρισμα στη δύσκολη χρηματιστηριακή εποχή παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, η SSSB σε σχετική έκθεσή, που υπογράφει ο T. Levkovich. Δείτε επίσης τι πιστεύουν 1.600 διευθυντικά στελέχη για τα μερίσματα των εταιριών.

Οι μετοχές με... ”υψηλή κυκλοφορία”

Τις 50 μετοχές με τη μεγαλύτερη εμπορευσιμότητα ως τώρα στο τρέχον έτος, μετοχές που θέτουν… υποψηφιότητα για το δείκτη ”υψηλής κυκλοφοριακής ταχύτητας” που θα καταρτίσει το Χρηματιστήριο το 2003, παραθέτει το euro2day.gr. Οι 28 εξ αυτών περιελήφθησαν στον- ενδεικτικό- δείκτη που δημοσιοποίησε χθες το Χ.Α.

Η βέλτιστη τακτική στο ”δύσκολο” 2003

”Χρυσή” επένδυση ο... χρυσός

CSFB-SSSB: Τα ”δώρα” του... 2003 για Ευρώπη, S&P

Κύπρος: Goodmorning Europe!!

Εκθεση της Kantor για επαγγελματικές υπηρεσίες

Εκτιμήσεις S&P για το εγχώριο τραπεζικό σύστημα

Πως σκιαγραφεί η Selas ΑΕΠΕΥ τα εννεάμηνα 2002

Τι αλλάζει στην εσωτερική πληροφόρηση

”Αττίλας” τα μετοχοδάνεια για κυπριακές τράπεζες

Eρευνα της Stat Bank για τον κλάδο καπνού

v