ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ”συνταγή” της κερδοφορίας για Olympic Catering

Η ”συνταγή” της κερδοφορίας για Olympic Catering

Ένα νέο concept αναπτύσσει η Olympic Catering με το οποίο επιδιώκει να ”χτυπήσει” τις ξένες αγορές, όπως αναφέρει ο δ.σ. και αντιπρόεδρος του ομίλου Everest, Εθ. Καλπίας, ο οποίος, παράλληλα, σχολιάζει την επιστροφή της εταιρίας στην κερδοφορία, αλλά και την άρση της μετοχής από το καθεστώς της επιτήρησης.

Ράλι 20% εν όψει στις ευρωπαϊκές αγορές!

Ράλι 20% εν όψει στις ευρωπαϊκές αγορές!

Ράλι της τάξης του 20% προβλέπει κατά τους επόμενους μήνες για τις ευρωαγορές ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου δημιουργίας εξειδικευμένων μοντέλων ανάλυσης JCF Group, κ. Jean Luc Buchalet, ενώ επισημαίνει τα μεταπολεμικά σοκ των χρηματιστηρίων.

Η κόντρα δολαρίου– ευρώ και η... διατλαντική μάχη

Η κόντρα δολαρίου– ευρώ και η... διατλαντική μάχη

Την κόντρα δολαρίου– ευρώ, όπως διαγράφεται μέσα από τη ”διατλαντική μάχη”, αναλύει σε συνέντευξή του ο επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης της Morgan Stanley για την αγορά συναλλάγματος, κ. Stephen Jen, περιγράφοντας ταυτόχρονα τα σκληρά νομίσματα και τον ρόλο των κρατικών ομολόγων.

”Συμφέρει την Telestet η Σοφοκλέους, όχι ο Nasdaq”

”Συμφέρει την Telestet η Σοφοκλέους, όχι ο Nasdaq”

Τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι η πλεόν συμφέρουσα λύση για την Telestet είναι η εισαγωγή της στη Σοφοκλέους και η απόσυρση των μετοχών της από το Nasdaq εξηγεί ο δ.σ. της εταιρίας Ν. Βαρσάκης. Τι σχολιάζει για τον ανταγωνισμό, τις νέες τεχνολογίες και την είσοδο στη σταθερή τηλεφωνία.

”Θα συνεχίσουμε να είμαστε κερδοφόροι”

”Θα συνεχίσουμε να είμαστε κερδοφόροι”

Για το παρόν και το μέλλον της πολύπαθης ”ψηφιακής οικονομίας”, τα επόμενα τεχνολογικά βήματα της Intel και τις επιδόσεις της στην κατεύθυνση της σύγκλισης των υπολογιστών και των επικοινωνιών αναφέρεται σε αποκλειστική συνέντευξη στο Euro2day.gr, ο managing director της Intel για την Ε.Ε. και το Ισραήλ, Jurgen Thiel.

Απλά μαθήματα επιχειρηματικότητας από το ”Στέλιο”

Τι κρύβει το μυαλό του ”δαιμόνιου Κύπριου”, Στέλιου Χατζηιωάννου για κάθε πτυχή της επιχειρηματικής του δραστηριότητας; Διαβάστε από ποια λάθη του ”έμαθε”, ποιές απλές οικονομικές θεωρίες ακολουθεί και τι σχεδιάζει για το μέλλον στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ”Μέτοχο”.

Μ.Ι. Μαΐλλης: Χρονιά ευκαιρίας το 2003

Στις επιπτώσεις της ύφεσης, στα σχέδια του για την αντιμετώπιση της απαξιωτικής ισοπέδωσης που προκαλεί σήμερα η Σοφοκλέους, αλλά και στις προοπτικές που διαγράφονται για την εταιρία του μέσα από τους δικούς του στρατηγικούς σχεδιασμούς, αναφέρεται σε συνέντευξή του στο ”Μέτοχο” ο πρόεδρος της Μαΐλλης, Μ.Ι. Μαΐλλης.

”Η αγορά οφείλει να γίνει πιο ευέλικτη”

Συγκρατημένη αισιοδοξία, τόσο για την πορεία των διεθνών εξελίξεων, όσο και για το -εσχάτως έντονα αμφισβητούμενο- ”μέλλον” του Χρηματιστηρίου Αξιών διατυπώνει ο Α. Θεοδωρίδης, πρόεδρος της Alpha Finance, θίγοντας ταυτόχρονα το βάθος μιας σειράς από κρίσιμα θέματα που απασχολούν έντονα τη Σοφοκλέους.

Βελτιώνεται ο επαγγελματισμός των αναλυτών

Η βελτίωση του γνωστικού, επιστημονικού και επαγγελματικού επιπέδου των Eλλήνων αναλυτών, καθώς και η πιστοποίησή τους μέσω της Ελληνικής Ένωσης Πιστοποιημένων Αναλυτών είναι μερικοί από τους στόχους της νεοσυσταθείσας ένωσης, όπως αναφέρει ο πρόεδρός της κ. Κ. Βέργος.

Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι για τα Internet cafe;

Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης από πλευράς διείσδυσης του Internet, το κράτος στην απέλπιδα προσπάθεια να περιορίσει τον παράνομο τζόγο, σέρνει στα δικαστήρια τους ιδιοκτήτες των Internet Cafe. Πως σχολιάζει αυτόν τον παραλογισμό ο εκπροσώπος του σωματείου ιδιοκτητών Internet cafe, Π. Kανιαμός.

Λίγες οι θέσεις για τους ”εναλλακτικούς παίκτες”

Χρ. Σπανός: ”Αναγκαία η σταθεροποίηση της αγοράς”

Θ. Κρίντας: ” Δεν περιμένω ανοδικές υπερβολές”

Μ. Φραγκουλόπουλος: ”Οι αγορές κοιτάζουν το Βορρά”

Στ. Νάζος: ”Περιορισμένα τα περιθώρια υποχώρησης”

Σ. Στάλιας: Ζητούμενο, η σταθεροποίηση του δείκτη

Ο,τι επενδύεται πρέπει να αποφέρει κέρδος

Π. Μονοκρούσσος: Και κάτω από τις... 2000 το ΧΑΑ!

Σ. Βούγιας: Αισιοδοξία για τις προοπτικές των ΕΛΤΑ

Α. Ξενόφος: Βελτίωση κλίματος υπό προϋποθέσεις

v