ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Κωστόπουλος: Οι νέοι στόχοι των ΕΛΠΕ

Γ. Κωστόπουλος: Οι νέοι στόχοι των ΕΛΠΕ

Για τους στόχους της διοικητικής αναδιάρθρωσης, τα επενδυτικά σχέδια εν μέσω της οικονομικής κρίσης, αλλά και για το ενδεχόμενο νέου εταίρου στο project της "μικρής ΔΕΗ" μιλάει ο CEO των ΕΛΠΕ Γ. Κωστόπουλος.

"Να ανασταλεί πλήρως το short selling"

Προσωρινή, αλλά πλήρη, αναστολή των ανοικτών πωλήσεων ζητά μέσω του Euro2day.gr ο πρόεδρος της Εθνικής Π&Κ Χρηματιστηριακής, Λ. Παπακωνσταντίνου. Τι αναφέρει για τις τραπεζικές μετοχές και την αγορά. 

Π. Τσινάβος:

Π. Τσινάβος: "Στόχος η Βουλγαρία και η Ρουμανία"

«Επιλέγουμε την αυτόνομη, κερδοφόρα ανάπτυξη, έχοντας όραμα να πρωταγωνιστήσουμε στη βαλκανική αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων», δηλώνει ο πρόεδρος της Κρι Κρι, Π. Τσινάβος.

Ευ. Λεκατσάς: «Ο ΔΕΣΜΗΕ είναι ανεξάρτητος»

Ευ. Λεκατσάς: «Ο ΔΕΣΜΗΕ είναι ανεξάρτητος»

Για τις αγκυλώσεις της αγοράς ενέργειας, το χαρακτήρα του ΔΕΣΜΗΕ αλλά και την πορεία της απελευθέρωσης της αγοράς μιλά ο κ. Ευάγγελος Λεκατσάς, Πρόεδρος του συστήματος διαχειρισης. 

ΠΕΤΖΚ: Τα δυσκολότερα ανήκουν στο παρελθόν!

ΠΕΤΖΚ: Τα δυσκολότερα ανήκουν στο παρελθόν!

Τι απαντά ο αντιπρόεδρος και CEO του ομίλου Πετζετάκις κ. Ι. Σπανουδάκης, για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της εταιρίας, τις δυσκολίες της φετινής αγοράς και τα «στοιχήματα» που θα πρέπει να κερδηθούν.

Ικτίνος: Τα φιλόδοξα projects

Ο πρόεδρος της Ικτίνος κ. Ευάγγελος Χαϊδάς απαντά στο Euro2day σχετικά με τη φετινή οικονομική πορεία, τα φιλόδοξα σχέδια σε ενέργεια και real estate, καθώς και την τιμή της μετοχής την οποία θεωρεί άκρως υποτιμημένη.

Δ. Κωνσταντίνου (3Ε): "Ανέπαφο το growth story"

Την αισιοδοξία του για την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων της Coca Cola Hellenic Bottling Company εκφράζει ο επικεφαλής της κ. Δώρος Κωνσταντίνου, σε συνέντευξή του στο Thomson Financial News.

ΦΑΚΕΛΟΣ: Έξι μήνες λειτουργίας της ΕΝ.Α. (Νο3)

Ο δ/νων σύμβουλος της Mediterra κ. Γιάννης Μανδάλας μιλά στο Euro2day για την εμπειρία του από την ΕΝ.Α., για το πώς σκέφτεται το θέμα της εμπορευσιμότητας της μετοχής, καθώς και για τη φετινή πορεία της εταιρίας.

ΦΑΚΕΛΟΣ: Έξι μήνες λειτουργίας της ΕΝ.Α. (2)

Στο β' μέρος της έρευνας του Euro2day για την ΕΝ.Α. ο επικεφαλής της Epsilon Net, Γ. Μίχος, μιλά για τη μέχρι τώρα εμπειρία, την εμπορευσιμότητα της μετοχής & τη φετινή πορεία.

ΦΑΚΕΛΟΣ: Έξι μήνες λειτουργίας της ΕΝ.Α. (1)

Ο διευθύνων σύμβουλος της Entersoft, Αντ. Κοτζαμανίδης, μιλά στο Euro2day για τη μέχρι τώρα εμπειρία από την ΕΝ.Α., για το πώς σκέφτεται το θέμα της εμπορευσιμότητας της μετοχής καθώς και για τη φετινή πορεία της εταιρίας.

Mevaco: Στόχος διπλάσιες πωλήσεις στην 5ετία

MLS: Έντονοι ρυθμοί ανάπτυξης

"Γιατί η Alpha Trust ΑΕΠΕΥ εισέρχεται στην ΕΝ.Α."

ΜΙΝΕΡΒΑ: "Αντίσταση" σε περιόδους κρίσης

ΚΤΗΛΑ: "Επιλογή μας να είμαστε μικροί, ποιοτικοί"

Χ. Καρτάλης: "Στοχεύουμε στην παγκόσμια αγορά"

Frigoglass: Πιθανή επανεξέταση του guidance

ΕΣΥΜΒ: Τα φιλόδοξα σχέδια της πενταετίας

Folli: Το σχέδιο άλωσης των μεγάλων αγορών

BYTE: Το growth story έχει συνέχεια...

v