Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Citigroup:Βαρίδι για παγκόσμιο ΑΕΠ Ευρώπη- Ιαπωνία

Citigroup:Βαρίδι για παγκόσμιο ΑΕΠ Ευρώπη- Ιαπωνία

Επίμονη εκτιμά την οικονομική δυσπραγία σε Ευρώπη και Ιαπωνία report της Citigroup (23/05), κάτι που εκτιμάται ότι θα αποτελέσει ”βαρίδι” για την παγκόσμια ανάπτυξη και το 2004. Σε ξεχωριστό του report ο οίκος εκτιμά ότι επίκειται μείωση των ευρωεπιτοκίων, ενώ ασπάζεται τις ανησυχίες για την άνοδο του ευρώ και την ύφεση στη Γερμανία.

Τηλεφωνία: Χιονοστιβάδα... επιστολών εναντίον ΟΤΕ

Τηλεφωνία: Χιονοστιβάδα... επιστολών εναντίον ΟΤΕ

Εγγραφο καταγγελία προς την Κομισιόν ετοιμάζει μεγάλη εταιρία σταθερής τηλεφωνίας λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστολή-φωτιά που έστειλε ανταγωνίστριά της, στην κυβέρνηση. Κοινός τόπος τα αιτήματα παρέμβασης με κατηγορίες για ”αθέμιτο ανταγωνισμό” από τον ΟΤΕ, αλλά και η επίκληση σοβαρού θέματος επιβίωσης εταιριών στο χώρο!!!

Citigroup:Το δολάριο δεν πιέζει τις αγορές των ΗΠΑ

Citigroup:Το δολάριο δεν πιέζει τις αγορές των ΗΠΑ

Ευνοϊκή φαίνεται να είναι για τις ΗΠΑ η εξασθένιση του δολαρίου, ενώ η μη αντίδραση από πλευράς Ευρωπαίων, ενισχύει τις εκτιμήσεις για 1,25 δολ ανά ευρώ, εκτιμά σε σχετική της έκθεση η Citigroup. Ο οίκος προβλέπει ότι η ΕΚΤ θα οδηγηθεί σε μείωση των επιτοκίων κατά 0,5%, ”χωρίς αυτό να σημάνει απαραίτητα το τέλος του καθοδικού κύκλου”.

Μελέτη της Εθνικής για 6 βαλκανικές οικονομίες

Μελέτη της Εθνικής για 6 βαλκανικές οικονομίες

Tις οικονομικές εξελίξεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν 6 χώρες της περιοχής των Βαλκανίων περιέχει το δεύτερο τεύχος του 2003 της σειράς Τρέχουσα Ενημέρωση Χωρών της Εθνικής Τράπεζας, με τίτλο ”South Eastern Europe and Mediterranean Emerging Market Economies Bulletin”.

Επιστολή-φωτιά στην Κυβέρνηση για την τηλεφωνία

Επιστολή-φωτιά στην Κυβέρνηση για την τηλεφωνία

Με οικονομικό αφανισμό απειλούνται οι εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας εξ’ αιτίας αθέμιτου ανταγωνισμού από τον ΟΤΕ, υποστηρίζει επιστολή προς τον πρωθυπουργό, με την οποία ζητείται ανοικτά κυβερνητική παρέμβαση.

Τα... highlights των τριμήνων

Οι ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου βρίσκονται σε εξέλιξη με τις θετικές εκπλήξεις από τα blue chips της Σοφοκλέους να κλέβουν τις εντυπώσεις. Πως υποδέχθηκαν οι αναλυτές τα τρίμηνα και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες των ελληνικών και ξένων οίκων για τη συνέχεια...

Αισιόδοξη η Citigroup για τις ευρωαγορές

Ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας στο β’ εξάμηνο του έτους διαβλέπει η Citigroup στο μηνιαίο report ”The View”, ενώ εκτιμά ότι οι ευρωπαϊκές κεφαλαιαγορές θα εμφανίσουν θετικές αποδόσεις και μάλιστα ανώτερες των αμερικανικών.

ML: Τι δείχνει το διεθνές ”γκάλοπ” για τις αγορές

Τις εκτιμήσεις των επαγγελματιών διαχειριστών κεφαλαίου για αγορές, εταιρικά κέρδη, σύνθεση χαρτοφυλακίου και επιτόκια περιέχει η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση ”Global Fund Manager Survey” που διενήργησε η Merrill Lynch για το μήνα Μάιο.

Iraj: ”Σημείο-κλειδί” ο κύκλος εργασιών

”Σημείο-κλειδί” στην αποτίμηση των εισηγμένων εταιριών χαρακτηρίζει ανάλυση του Iraj.gr την τεκμηριωμένη ανάλυση του κύκλου εργασιών τους, ενώ επισημαίνει ότι ”ανάλογες πληροφορίες δεν παρέχονται στα επιθυμητά επίπεδα”.

Ευρώ: Νέες ανησυχίες για τη νέα άνοδο

Το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα έχει... επιδοθεί σε αλλεπάλληλες καταρρίψεις ρεκόρ, οδηγούμενο διαρκώς σε υψηλά τετραετίας. Ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι κίνδυνοι για τις ευρωπαϊκές εταιρίες και ποιες πολιτικές προεκτάσεις έχουν οι εξελίξεις στην ισοτιμία;

Εθνική: ”Βαρόμετρο” οι αγορές για την κατανάλωση

Τα μεταπολεμικά σενάρια και η αγορά πετρελαίου

ΒΕΤΑ ΑΧΕ: Eλκυστικές οι κατασκευαστικές

Ευρωζώνη: Εκτιμήσεις UBS για επιτόκια, ελλείμματα

Κερδισμένοι και χαμένοι από την αναδιάρθρωση MSCI

Ανοδικά τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου του S&P

IOBE: Έρευνα και προοπτικές για κλάδο του leasing

Η οικονομία των ΗΠΑ μετά τον πόλεμο

SelasNet: Προβλέψεις για τα τραπεζικά κέρδη 2003

Τι πρέπει να πληρώσουμε για το ADSL;

v