ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

To September effect και οι ”σίγουρες επενδύσεις”

To September effect και οι ”σίγουρες επενδύσεις”

Τον τρόπο με τον οποίο οι επενδυτές μπορούν πλέον να είναι 99% σίγουροι για τις επενδυτικές τους αποφάσεις, αναλύει στο euro2day.gr ο James Maggio, επικεφαλής της ανεξάρτητης εταιρίας ανάλυσης μετοχών και futures, TRM. Οι καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες, ο αντίκτυπος του September effect.

Σε συνθήκες μεταπολεμικής οικονομίας οι ΗΠΑ

Σε συνθήκες μεταπολεμικής οικονομίας οι ΗΠΑ

Σε συνθήκες μεταπολεμικής οικονομίας φαίνεται πως βρίσκονται οι ΗΠΑ, θυμίζοντας την κατάστασή της το ’70, δηλώνει στο euro2day.gr, ο επικεφαλής της www.researchstock.com, Rick Wayman. Ποια θέματα έχουν ξεφύγει από το μικροσκόπιο των ΜΜΕ, οι προβλέψεις για τη Wall.

Σπ. Κυριακούλης: ”Αναμένουμε άνοδο παρά την κρίση”

Σπ. Κυριακούλης: ”Αναμένουμε άνοδο παρά την κρίση”

Κατέχοντας ηγετική θέση στον χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι έχει καταφέρει τα τελευταία 5 χρόνια να παρουσιάζει σταθερή πορεία ανάπτυξης. Ο αντιπρόεδρος, Σπ. Κυριακούλης, αναφέρεται στη στρατηγική και επισημαίνει τα οφέλη από τη δραστηριοποίησή στο χώρο των μαρινών.

Τα ”θαμμένα” αστέρια της Wall Street

Τα ”θαμμένα” αστέρια της Wall Street

Προσοχή στο πάρτι που κάνουν οι ”ταύροι” στη Wall Street με έξοδα των ”αρκούδων”, συνιστά ο δ.σ. της ανεξάρτητης εταιρίας ανάλυσης μετοχών Investment Quality Trends, Kelley Wright. Δεν ”αγοράζουμε” χρηματιστήρια, αλλά μεμονωμένες μετοχές, επισημαίνει, αναλύοντας τη στρατηγική που ακολουθεί από το 1966.

HSBC: Πουλήστε άμεσα γερμανικές μετοχές!

HSBC: Πουλήστε άμεσα γερμανικές μετοχές!

”Τop επενδυτική επιλογή της HSBC αποτελεί η γενέτειρα των ταυρομαχιών, ενώ ευκαιρίες για ρευστοποιήσεις προσφέρουν οι γερμανικές μετοχές”, δήλωσε στον ”Μ” η κορυφαία στρατηγική αναλύτρια της τράπεζας, κ. Georgina Taylor.

R. Acampora: Σκληρό Πόκερ ”Ταύρων” με ”Αρκούδες”

Τις προβλέψεις του για την πορεία των αμερικανικών αγορών τόσο σε βραχυμεσοχρόνιο όσο και σε μακροχρόνιο διάστημα, παρουσιάζει στην πρώτη ”ελληνική” συνέντευξη του, ίσως ο διασημότερος τεχνικός αναλυτής, ο κ. Ralph Acampora, της Prudential.

M. Burke: Αναζητάμε ευκαιρίες για ”σορτάρισμα”!

Την εκτίμηση ότι οι αμερικανικές μετοχές παραμένουν υπερτιμημένες και ότι επίκειται διόρθωση στη Wall Street, περιγράφει σε συνέντευξή του ο κ. Michael Burke, της μεγαλύτερης εταιρίας τεχνικής ανάλυσης στον κόσμο, Investors Intelligence. Ο ίδιος μιλά για τις δέουσες επενδυτικές τακτικές, ενώ αναφέρει τις εκτιμήσεις του για τη Σοφοκλέους.

Ι. Βασιλαράς:Η INFOTE δημιουργεί υπεραξίες για ΟΤΕ

Για τις αυξημένες δραστηριότητες και την ανάπτυξη της INFOTE μιλά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, δρ. Ιωάννης Βασιλαράς. Ο ίδιος αναφέρεται στις συνέργειες με τις υπόλοιπες εταιρίες του ομίλου, αλλά και τα σχέδια του για εδραίωση της INFOTE στην κοινωνία της γνώσης.

Δ.Παρασκευόπουλος: Στόχος οι αγορές του εξωτερικού

Τις προκλήσεις, τα εμπόδια, αλλά και τις ευκαιρίες που ανακύπτουν από τη στρατηγική επέκτασης της Eurodrip σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναφέρει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της εταιρίας, Δημήτρης Παραασκευόπουλος. Ποια τα σχέδιά του για τη συνέχεια.

Raymond James: Έπεται μεγάλη διόρθωση στη Wall

Mείωση θέσεων σε μετοχές στη Wall Street, μετά το ράλι που ξεκίνησε από τον Μάρτιο, συνιστά σε συνέντευξή του ο επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής της Raymond James, κ. Jeffrey Saut. Οι προβλέψεις του για την περαιτέρω πορεία των αγορών.

P. Donovan: Οι επόμενες κινήσεις από Fed και ΕΚΤ

T. Salamone: ”Ράλι” στο NASDAQ, στις 8.500 ο Dow!

Bob Prechter: Πόσο απέχει το επόμενο... κραχ;

Ελληνική οικονομία: Οι επόμενες προκλήσεις

Παππαηλίου: ”Είμαι αισιόδοξος για τη Σοφοκλέους”

Ι. Αϊβάζης: Τα τέσσερα ανοικτά μέτωπα του ΟΤΕ

Crash test για την παγκόσμια οικονομία ο ιός SARS

Τι κάνουν τώρα οι Ιnsiders της Wall Street!!

ΙΑΤΑ: Χαριστική βολή σε αερομεταφορές ο SARS

Οι προοπτικές για επιτόκια και ομόλογα

v