Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Α/Κ: Επένδυση στο ”μέλλον” της Ε.Ε.

Α/Κ: Επένδυση στο ”μέλλον” της Ε.Ε.

Σημαντικές ευκαιρίες κρύβει το ευρωπαϊκό ”στοίχημα” των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης, καθώς η προσδοκώμενη σύγκλιση των οικονομιών θα αποφέρει νέα αξία στα ομόλογα των κρατών αυτών. Το Α/Κ Eurobank Σύγκλιση Ομολογιακό Εξωτερικού δίνει τη δυνατότητα για επένδυση στην προοπτική αυτή.

Επιθετική... άμυνα με Μικτά Αμοιβαία

Επιθετική... άμυνα με Μικτά Αμοιβαία

Τη χρυσή τομή μεταξύ ασφάλειας και ρίσκου για καλύτερες αποδόσεις στη Σοφοκλέους προσφέρουν τα Μικτά Αμοιβαία Κεφάλαια, όπως το Α/Κ Αττικής Μικτό Εσωτερικού, δίνοντας μια πολύ καλή επενδυτική βάση.

Α/Κ: Στην Ανατ. Ευρώπη με επαγγελματική διαχείριση

Α/Κ: Στην Ανατ. Ευρώπη με επαγγελματική διαχείριση

Οι υψηλές αποδόσεις των αναδυόμενων ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων δεν εξαλείφουν το ρίσκο. Γι’ αυτό είναι σημαντική η επαγγελματική διαχείριση, όπως αυτή που προσφέρει το Α/Κ Alpha Select Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Α/Κ Nova Bank Mid Cap για... κεντρώους επενδυτές

Α/Κ Nova Bank Mid Cap για... κεντρώους επενδυτές

Στη δυναμική των εταιρειών του FTSE/ASE 40 ”ποντάρει” το Μετοχικό Α/Κ Εσωτερικού Nova Bank Mid Cap, επιδιώκοντας τη χρυσή τομή των αποδόσεων μεταξύ των ”αργών και σίγουρων” blue chips και των ”επικερδών και επικίνδυνων” περιφερειακών μετοχών.

Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ: Στο +50,7% τα κέρδη α΄ εξαμήνου

Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ: Στο +50,7% τα κέρδη α΄ εξαμήνου

Αύξηση κατά 50,7% σημείωσαν τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη α΄ εξαμήνου 2006 του 96,9% των εισηγμένων, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο Μ. Χατζηδάκης της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ. Εξαιρετικά δυνατές στα επαναλαμβανόμενα κέρδη οι τράπεζες, υψηλό το ενεργειακό κόστος, έντονη η παρουσία των εκτάκτων αποτελεσμάτων σε αρκετές εταιρίες, σημαντικό ”βοήθημα” η μείωση της φορολογίας. Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα.

Α/Κ: Alpha Global για Επιθετική Στρατηγική

Πώς μέσα από το Αμοιβαίο Κεφάλαιο Alpha Global Επιθετικής Στρατηγικής Μετοχικό Εξωτερικού, μπορεί κάποιος να συνδυάσει το trading με τον μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα, σε αγορές με ευρύτατες επιλογές και μεγάλες εμπορευσιμότητες.

”Ερμής US Technology” για επενδύσεις στο NASDAQ

Παρά τη ”φούσκα” των νέων τεχνολογιών στη δύση του προηγούμενου αιώνα, όλοι πιστεύουν στις δυνατότητες των εταιριών του κλάδου και αρκετοί θεωρούν τις μετοχές του, οι οποίες διαπραγματεύονται ως επι το πλείστον στον αμερικανικό NASDAQ, ικανές να αποφέρουν πολύ υψηλές αποδόσεις. Μέσω του Ερμής US Technology Μετοχών Εξωτερικού μπορείτε σήμερα να ”ποντάρετε” στο εν εξελίξει come back του υποσχόμενου κλάδου.

Ν. Φίλιππας: 20 ”tips” για επιτυχημένες επενδύσεις

Επενδύσεις σε μία ή σε πολλές χώρες; Μακροπρόθεσμες ή βραχυπρόθεσμες θέσεις; Από τι εξαρτώνται οι αποδόσεις του κεφαλαίου σας και τι επιπτώσεις έχουν οι... ακατανόητες τοποθετήσεις; Ο καθηγητής κ. Ν. Φίλιππας απαντά σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα, σκιαγραφώντας το ιδανικό προφίλ μιας επιτυχημένης επενδυτικής στρατηγικής.

Bloomberg: Η ελληνική αγορά θα υπεραποδώσει

Την υπεραπόδοση της ελληνικής αγοράς έναντι των ευρωπαϊκών προβλέπουν αναλυτές και διαχειριστές σε σχετικό αφιέρωμα του Bloomberg, όπου επισημαίνεται πως οι ελληνικές μετοχές ”τιμωρήθηκαν” τους τελευταίους δύο μήνες με απώλειες αντίστοιχες των αναδυόμενων αγορών και... προτίθενται να ανακάμψουν.

Το ελκυστικό… ”21” της Σοφοκλέους

Mε ελκυστικές αποτιμήσεις δείχνουν να διαπραγματεύονται πολλές μετοχές της Σοφοκλέους, αφού ικανοποιούν ταυτόχρονα αυστηρά κριτήρια χρηματιστηριακών δεικτών, όπως του P/E, του P/BV και της μερισματικής απόδοσης. Παρουσιάζουμε 21 μετοχές που έχουν ελκυστικούς δείκτες για το 2006, αλλά και το 2007.

EFG Sec: Αύξηση 29% σε κέρδη εταιριών του FT 20

Marfin: Με 18,2% θα τρέξουν τα κέρδη σε focus list

Metatrading: Ράλι, Παγίδες και Ατυχήματα!

ΕFG Sec.: Aύξηση 36% σε κέρδη εταιριών FT 20

Marfin: ”Ουδέτερη” για μετοχές - Αύξηση μετρητών

Alpha Finance: Τι αλλάζει στο model portfolio

Marfin Bank: ”Αισιόδοξο Ξεκίνημα”

Merrill Lynch: ”Προκρίνει” μετοχές, εμπορεύματα

Σίγμα: Στις 4.300 μονάδες η Σοφοκλέους

Eurobank Sec: Εως τις 4.300 μονάδες το ΧΑ το 2006

v