Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Με 18,2% θα τρέξουν τα κέρδη σε focus list

Αύξηση 18,2% θα σημειώσουν τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη α΄ τριμήνου 2006 των 39 εταιριών του focus list της Marfin Analysis, προβλέπεται σε report της χρηματιστηριακής με τίτλο ”Q1: 06 Corporate results preview Greece”. Ο τζίρος α΄ τριμήνου τoυ focus list της Marfin εκτιμάται ότι θα ενισχυθεί κατά 13,6%. Για την τρέχουσα εβδομάδα εκτιμά ότι η αγορά θα κινηθεί στο ρυθμό των deals και των εταιρικών αποτελεσμάτων.

Marfin: Με 18,2% θα τρέξουν τα κέρδη σε focus list
Αύξηση 18,2% θα σημειώσουν τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη α΄ τριμήνου 2006 των 39 εταιριών του focus list της Marfin Analysis, προβλέπεται σε report της χρηματιστηριακής με τίτλο ”Q1: 06 Corporate results preview Greece”.

Όπως εκτιμά στο report η Marfin, τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη α΄ τριμήνου του focus list, εξαιρουμένων των χρηματοοικονομικών (financials) εταιριών θα ενισχυθούν κατά 7,2%.

Ο τζίρος α΄ τριμήνου των εισηγμένων που περιλαμβάνονται στο focus list της Marfin προβλέπεται ότι θα ενισχυθεί κατά 13,6%.

Aναφορικά με τις τράπεζες την υψηλότερη αύξηση στα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη αναμένεται να καταγράψει η Τράπεζα Πειραιώς (293%), ακολουθούμενη από την Εμπορική (55%), την Εθνική (48,9%) και την Eurobank (34,7%).

Σε ό,τι αφορά τις τηλεπικοινωνίες τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη α΄ τριμήνου του ΟΤΕ προβλέπεται να υποχωρήσουν κατά 23,1%, ενώ της Cosmote να ενισχυθούν κατά 6,2%.

Στο μεταξύ, στο εβδομαδιαίο report της (in the rhythm of deals and Q1 corporate results) η Marfin επισημαίνει ότι η αγορά εισέρχεται σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα χρηματιστηριακή εβδομάδα. Παράλληλα εκτιμά θετική πορεία για την Σοφοκλέους λόγω των ισχυρών αναμενόμενων αποτελεσμάτων που θα ανακοινώσουν οι εισηγμένες.

Η λίστα με τις κορυφαίες επιλογές της Marfin περιλαμβάνει τους τίτλους: Εθνική, Cosmote, 3E, Frigoglass, Jumbo, Δέλτα Συμμετοχών, Folli Follie, Blue Star, ΕΛΤΕΧ και ΓΕΚ /Τέρνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v