Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Finance: Τι αλλάζει στο model portfolio

Τη μετοχή της Intralot με στάθμιση 5% προσθέτει στο model Portfolio Μαρτίου η Alpha Finance, ενώ διατηρεί περισσότερη επιθετική στάση για τη μετοχή της ΔΕΗ, αυξάνοντας την στάθμισή της στο 9%, από 6,5% αρχικά. Η καθαρή απόδοση του χαρτοφυλακίου το Φεβρουάριο ανήλθε στο 2,5%.

Alpha Finance: Τι αλλάζει στο model portfolio
Τη μετοχή της Intralot με στάθμιση 5% προσθέτει στο model Portfolio Μαρτίου η Alpha Finance, ενώ διατηρεί περισσότερη επιθετική στάση για τη μετοχή της ΔΕΗ, αυξάνοντας την στάθμισή της στο 9%, από 6,5% αρχικά.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή προκειμένου να προσαρμοστούν οι παραπάνω αυξήσεις περιορίστηκαν οι θέσεις σε Frigoglass, S&B, ΕΧΑΕ, Εθνική, Motor Oil, Folli Follie και ΟΤΕ.

Η καθαρή απόδοση του χαρτοφυλακίου το Φεβρουάριο ανήλθε στο 2,5%, ενώ για τους δύο πρώτους μήνες το χαρτοφυλάκιο απέδωσε καθαρά 10,6%, έναντι 17,3% του δείκτη FTSE 140.

To model Portfolio Μαρτίου αποτελείται από (βάση στάθμισης): ΟΤΕ (19%), Εθνική (9,5%), ΔΕΗ (9%), Folli Follie (6,5%), Σαράντης (6,5%), Notos Com (6%), Intralot (5%), Motor Oil (5%), EXAE (4,5%), Attica (4,5%), Tιτάν (4%), S&B (3,5%) και Frigoglass

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v