ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Intralot και Intracom

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Intralot και Intracom

Αύξηση των μεγεθών προβλέπει η Εθνική ΑΧΕ για τις Intralot και Intracom σε αναλύσεις της (11/3 και 7/3 αντίστοιχα) ενώ ιδιαίτερα όσον αφορά στην Intralot η Εθνική διατηρεί τη σύσταση ”αγορά”, αλλά αναθεωρεί την τιμή-στόχο στα 20,9 ευρώ, από 21,5 ευρώ.

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για Cosmote (update)

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για Cosmote (update)

Ως ιδιαίτερα θετικά κρίνει η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ τα αποτελέσματα της χρήσης 2002 του ομίλου Cosmote σε ανάλυσή της (18/03/03), στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως οι πωλήσεις του ομίλου την τρέχουσα χρήση θα ενισχυθούν κατά 12% και τα κέρδη προ φόρων κατά 9,9%, ενώ θέτει ως τιμή στόχο τα 11,2 ευρώ.

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για ΟΠΑΠ

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για ΟΠΑΠ

Διατηρεί τη σύσταση ”αγορά” με τιμή στόχο τα 11,3 ευρώ ανά μετοχή η Εθνική ΑΧΕ για τον ΟΠΑΠ σε σχετική της ανάλυσή (06/03/2003) στην οποία αναθεωρεί προς τα πάνω τις εκτιμήσεις για τις πωλήσεις του Οργανισμού το 2003 και προς τα κάτω τις εκτιμήσεις της για τα EBITDA και τα καθαρά κέρδη.

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για τις ΕΠΑΤΤ

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για τις ΕΠΑΤΤ

Διατηρεί τη σύσταση ”market perform” (απόδοση ανάλογη της αγοράς) για τη μετοχή των Επιχειρήσεων Αττικής η Εθνική Χρηματιστηριακή σε ανάλυσή της, χαρακτηρίζοντας τα αποτελέσματα της εταιρίας κατώτερα των εκτιμήσεών της. Οι προβλέψεις για το 2003 - 2004.

Εθνική ΑΧΕ: Αναβάθμιση εκτιμήσεων για ΔΕΗ

Εθνική ΑΧΕ: Αναβάθμιση εκτιμήσεων για ΔΕΗ

Την τιμή στόχο στα 15,7 ευρώ και τη σύσταση για αγορά διατηρεί η Εθνική ΑΧΕ σε αναλυσή της για τη ΔΕΗ (3/3), στην οποία, τα αποτελέσματα του 2002 σχολιάζονται ως καλύτερα του αναμενομένου, κάτι που αποτελεί λόγο για την προς τα επάνω αναθεώρηση των προβλέψεων για κέρδη και πωλήσεις για το 2003 και το 2004.

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για Flexopack

Ελαφρώς υψηλότερα των προβλέψεων της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ κινήθηκαν τα μεγέθη του ομίλου Flexopack το 2002, όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή σε ανάλυσή της (24/02/2003). Η Φάσμα επισημαίνει πως διατηρεί τη θετική της εικόνα για την εταιρία, με την αποτίμηση να παραμένει αμετάβλητη στα 2,72 ευρώ ανά μετοχή.

Ανάλυση της CFS ΑΕΠΕΥ για Cosmote

Σύσταση ”αγορά” με δωδεκάμηνη τιμή - στόχο τα 12,5 ευρώ δίνει η CFS ΑΕΠΕΥ για τη μετοχή της Cosmote σε ανάλυσή της (18/02/2003) στην οποία εκτιμάται πως ο κύκλος εργασιών της Cosmote για το 2002 θα παρουσιαστεί αυξημένος κατά 16,7%, με τα κέρδη να κινούνται ανοδικά κατά 17,7%.

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για την Άκτωρ

Δίκαιη τιμή στόχο τα 7,02 ευρώ δίνει η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Άκτωρ, σε ανάλυσή της (21/02/2003), στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως η αποτίμηση της εταιρίας θεωρείται ελκυστική τόσο σε επίπεδο προεξόφλησης ελευθέρων ταμειακών ροών, όσο και σε επίπεδο συγκριτικής αποτίμησης.

Ανάλυση της CFS ΑΕΠΕΥ για τον Τηλέτυπο

Δωδεκάμηνη τιμή στόχο τα 6,50 ευρώ, θέτει η CFS ΑΕΠΕΥ για τη μετοχή της Τηλέτυπος σε ανάλυσή της με ημερομηνία 18/02/2003, στην οποία μεταξύ άλλων εκτιμά πως ο ιδιωτικός σταθμός με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, θα σημειώσει αύξηση των πωλήσεων κατά 9,9% το 2003 με τα καθαρά κέρδη να ενισχύονται κατά 25,7%.

Εκτιμήσεις από Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ για 6 εισηγμένες

Σύσταση ”διακράτηση” διατυπώνει η Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ για τις μετοχές των ΕΛΓΕΚΑ και ΕΤΜΑ, και ”συσσώρευση” για τις μετοχές των Chipita, Μαΐλλης, Coca - Cola 3Ε και Frigoglass στο εβδομαδιαίο report. Οι προβλέψεις για τα μεγέθη του 2002.

Εκτιμήσεις από Εγνατία Κύπρου για Τράπεζα Κύπρου

Εκτιμήσεις από Εθνική AXE και Κονταλέξης για ΟΠΑΠ

Ανάλυση της CFS ΑΕΠΕΥ για τον Γερμανό

Εθνική ΑΧΕ: Στα 15,7 ευρώ βλέπει τη ΔΕΗ

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για τον ΟΠΑΠ

Ανάλυση της Ωμέγα ΑΧΕΠΕΥ για τη ΜΕΤΚΑ

Aνάλυση της Αγροτικής ΑΕΠΕΥ για την Intralot

Θετική η Εθνική ΑΧΕ για ΟΤΕ, Cosmote και Panafon

Ανάλυση για Intracom, Intralot από Εθνική ΑΧΕ

Ανάλυση της Αγροτικής ΑΕΠΕΥ για Εμπορική

v