Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Δύσκολη η ανάκαμψη στην παγκόσμια οικονομία

Δύσκολη η ανάκαμψη στην παγκόσμια οικονομία

Καθώς ο κόσμος βρίσκεται στον επίλογο της μεγαλύτερης μεταπολεμικής οικονομικής κρίσης και εισέρχεται σε περίοδο διετούς ομαλοποίησης, το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να παγιωθεί μια σταθερή ανάπτυξη.

Αγορές: Στα κέρδη το «κλειδί» για νέα άνοδο

Αγορές: Στα κέρδη το «κλειδί» για νέα άνοδο

Γιατί οι αναλυτές θεωρούν ότι τα "εύκολα" έχουν περάσει για τις μετοχές. Από ποιούς παράγοντες θα εξαρτηθεί η παγίωση "υγιούς" ανοδικής αντίδρασης. Οι εκτιμήσεις. Οι αποτιμήσεις. Οι τάσεις για το 2010.

Δίσεκτο το τρέχον έτος για τις αλυσίδες ένδυσης

Δίσεκτο το τρέχον έτος για τις αλυσίδες ένδυσης

Aμεσο αντίκτυπο από την πτώση της κατανάλωσης συνεχίζει να καταγράφει η εγχώρια αγορά ένδυσης. Αρνητική επίδραση στα αποτελέσματα των εισηγμένων έχουν και οι επεκτάσεις τους σε αγορές της ΝΑ. Ευρώπης.

Επενδυτικός

Επενδυτικός "πυρετός" στη Ρωσία!

Οι Ρώσοι έχουν "ξετρελαθεί" με τις αγορές. Άλλωστε, εφέτος το ρωσικό χρηματιστήριο είναι "πρωταθλητής" με άνοδο 125%. Μάλιστα αυξάνονται όλο και περισσότερο όσοι παρακολουθούν σεμινάρια προκειμένου να γίνουν χρηματιστές.

Τράπεζες: «Χειρότερες μέρες» για τους καταθέτες

Τράπεζες: «Χειρότερες μέρες» για τους καταθέτες

Οι αποταμιευτές βλέπουν τις αποδόσεις τους να συρρικνώνονται εξαιτίας όχι μόνο της δραματικής υποχώρησης των επιτοκίων, αλλά και της σταδιακής στροφής τους προς τις καταθέσεις του ταμιευτηρίου.

Συνεχίζεται ο δρόμος αντοχής για τις τράπεζες...

"Πυξίδα" για τις προσδοκίες των επενδυτών το 2010 αποτελούν τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου των τραπεζών. Αναλυτικά, τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των μεγεθών. Πού ποντάρουν για τη συνέχεια.

Κακή αρχή με πολιτικολογίες και «επεμβάσεις»

Πριν μιλήσει η Δικαιοσύνη μίλησε το γκουβέρνο. Πώς (και γιατί) μια δισέλιδη επιστολή «βαφτίστηκε» πόρισμα. Το παρασκήνιο της «προληπτικής» επίθεσης Ρέππα-Σηφουνάκη στις καταγγελίες Βγενόπουλου.

Ανακατανέμονται τα μερίδια στην αγορά καλλυντικών

Mικτή εικόνα σε μια δύσκολη χρονιά εμφανίζει η εγχώρια αγορά καλλυντικών, η οποία, στο σύνολό της παρουσιάζει κάμψη σε αξία της τάξης του 6% - 8%. «Κόβονται» οι επενδύσεις τους σε διαφήμιση και σε προώθηση.

Γυρίζουν σελίδα οι ασφαλιστικές

Τα επενδυτικά κεφάλαια στρέφονται, πλέον, στις αμερικανικές ασφαλιστικές ευκαιρίες. Την ίδια στιγμή τα κέρδη των ευρωπαϊκών ομίλων βρίσκονται στη... δίνη των κυκλώνων. Από το 2010 η ανάκαμψη στα κέρδη.

Ύφεση και το 2010 βλέπει η αγορά ένδυσης

Aβέβαιη όσον αφορά στις εξελίξεις για το υπόλοιπο του 2009 και με σημαντικές επιφυλάξεις για την πορεία των μεγεθών κατά το 2010 εμφανίζεται η εγχώρια αγορά ένδυσης. Η μάχη για τα μερίδια και οι πιέσεις στα περιθώρια.

Κυβέρνηση- Τράπεζες: «Κόντρα» με παρασκήνιο

Τα παρεπόμενα από υποβάθμιση ελληνικής οικονομίας

Τα πέντε βήματα της επιτήρησης

New deals αναζητούν τα κρατικά επενδυτικά ταμεία

Ασαφής η κατάσταση στα διεθνή χρηματιστήρια

"Τσουνάμι" προσφορών στο λιανεμπόριο τροφίμων

Διχάζουν οι λογιστικοί κανόνες για τις τράπεζες

Αναδύονται τα νέα... brand names

Οι αναλυτές μιλάνε «για καιρούς δοξασμένους»...

Εχει ακόμη δρόμο η ανάκαμψη για τις εισηγμένες

v