ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Εκθεση της Κονταλέξης για τη ΔΕΗ

Εκθεση της Κονταλέξης για τη ΔΕΗ

Τιμή στόχο τα 15,7 ευρώ σε δωδεκάμηνη βάση θέτει η Κονταλέξης ΑΧΕΠΕΥ σε έκθεσή της για τη μετοχή της ΔΕΗ, διατυπώνοντας παράλληλα σύσταση για αγορά. Η μετοχή διαπραγματεύεται 14,4 φορές τα κέρδη του 2001, ενώ το εκτιμώμενο P/E για το 2002 είναι 13,8.

Εκθεση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για το Γερμανό

Εκθεση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για το Γερμανό

Τιμή στόχο τα 14,3 ευρώ θέτει σε έκθεσή της για τη μετοχή της Γερμανός η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ με αφορμή την αποχώρηση του ομίλου από τα Multirama, ενώ επαναδιατυπώνει προς τα άνω το εύρος τιμών της δίκαιης αποτίμησης μεταξύ 13,6-15 ευρώ, βλέποντας περιθώριο ανόδου 26,5%.

Εκθεση της Eurolink ΑΧΕΠΕΥ για Notos Com

Εκθεση της Eurolink ΑΧΕΠΕΥ για Notos Com

Σύσταση αγοράς με τιμή στόχο τα 2,90 ευρώ και χαρακτηρισμό medium risk δίνει για τη μετοχή της Notos Com η Eurolink ΑΧΕΠΕΥ. Για το 2002 προβλέπεται αύξηση του τζίρου κατά 4,9% και των προ φόρων κερδών κατά 37%.

Εκθεση της Εθνικής ΑΧΕ για τα ΕΛΠΕ

Εκθεση της Εθνικής ΑΧΕ για τα ΕΛΠΕ

”Επίδοση καλύτερη της αγοράς” (outperform) προβλέπει ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για τη μετοχή των Ελληνικών Πετρελαίων, ενώ θεωρεί ως κύρια πρόκληση για την εταιρία την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος αναδιάρθρωσης, ύψους 1,8 δισ. ευρώ.

Εκθεση της Market ΑΧΕΠΕΥ για Τράπεζα  Αττικής

Εκθεση της Market ΑΧΕΠΕΥ για Τράπεζα Αττικής

Τη δημιουργία εταιριών στο real estate, στο venture capital και στην πρακτόρευση ασφαλειών περιλαμβάνει η στρατηγική της Τρ. Αττικής, σύμφωνα με ανάλυση της Market ΑΧΕΠΕΥ. Πρόσφατα, εξαγόρασε το 12,4% της Magna Trust AEEX, ενώ προς πώληση τίθεται το 17% που κατέχει η Εμπορική.

Εκθεση της Εθνικής ΑΧΕ για τον ΟΤΕ

”Επίδοση καλύτερη από της αγοράς” προβλέπει έκθεση της Εθνικής ΑΧΕ (03/06) για τη μετοχή του ΟΤΕ, ενώ διατυπώνει την πιθανότητα πιέσεων στο περιθώριο EBITDA λόγω του αυξανόμενου ανταγωνισμού στη σταθερή τηλεφωνία.

Εκθεση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για Byte

Τιμή στόχο τα 5,03 ευρώ δίνει για τη μετοχή της Byte η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ σε έκθεση της (3/6), ενώ για το 2002 εκτιμά ότι ο τζίρος και τα κέρδη της εταιρίας θα αυξηθούν κατά 21,4% και 9%, αντίστοιχα. Το 80% των εσόδων της εταιρίας προέρχεται από έργα στον ιδιωτικό τομέα.

Εκθεση της Eurolink ΑΧΕΠΕΥ για τη Μαΐλλης

”Αγορά” (buy) με τιμή στόχο τα 7,5 ευρώ επανασυστήνει σε έκθεση της για τη μετοχή της Μ.Ι Μαΐλλης η Eurolink ΑΧΕΠΕΥ. Για το 2002, ο κύκλος εργασιών εκτιμάται ότι θα αυξηθεί κατά 29,9% και τα κέρδη προ φόρων κατά 56,85%.

Εκθεση της Εθνικής ΑΧΕ για την Πειραιώς

Ανάλογη με αυτή της αγοράς εκτιμά έκθεση της Εθνικής Χρηματιστηριακής την απόδοση της μετοχής της Πειραιώς. Στην έκθεση με ημερομηνία 27/5 χαρακτηρίζονται αναμενόμενα τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου, ενώ ως ”θετική εξέλιξη” αναφέρονται τα αυξημένα έσοδα από τόκους.

Εκθεση της Εθνικής ΑΧΕ για ΔΕΗ

”Απόδοση καλύτερη της αγοράς-(Οutperform)” προβλέπει για τη μετοχή της ΔΕΗ η Εθνική ΑΧΕ, σύμφωνα με έκθεσή της (24/5), ενώ ως τιμή στόχο, με ετήσιο ορίζοντα, θέτει τα 16,6 ευρώ. Τα έσοδα για το 2002 εκτιμώνται στα 3,243 δισ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη στα 272 εκ. ευρώ.

Εκθεση της Market ΑΧΕΠΕΥ για Αθηνά

Κονταλέξης: Στα 19,1 ευρώ η τιμή στόχος για 3Ε

Εκθεση της Eurolink ΑΧΕΠΕΥ για τα ΕΛΠΕ

Εκθεση της Εθνικής ΑΧΕ για Εμπορική

Εκθεση της Eurolink ΑΧΕΠΕΥ για Τεχνική Ολυμπιακή

Εκθεση της Εθνικής ΑΧΕ για την Alpha Bank

Εκθεση της Marfin Hellenic για Cosmote

Εκθεση της Market ΑΧΕΠΕΥ για ΕΥΔΑΠ

Εκθεση της Εθνικής ΑΧΕ για Eurobank

Εκθεση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για την Πλαίσιο

v