ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Εθνική ΑΧΕ: Στα 42,7 ευρώ η τιμή στόχος για Τιτάν

Εθνική ΑΧΕ: Στα 42,7 ευρώ η τιμή στόχος για Τιτάν

Τα 42,7 ευρώ θέτει ως τιμή στόχο ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ (3/9), για τη μετοχή του Τιτάνα, ενώ συστήνει ”αγορά”, χαρακτηρίζοντας ”θετική” τη γεωγραφική διασπορά των δραστηριοτήτων της εταιρίας. Στα 273 εκατ. ευρώ το 2002 και στα 312 εκατ. ευρώ το 2003, αναμένονται τα EBITDA.

Εθνική ΑΧΕ: Στα 17,5 ευρώ η τιμή στόχος για ΔΕΗ

Εθνική ΑΧΕ: Στα 17,5 ευρώ η τιμή στόχος για ΔΕΗ

Μόνο ”καλά λόγια” έχει η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή της ΔΕΗ, για την οποία θέτει τιμή στόχο στα 17,5 ευρώ και συστήνει ”αγορά”. Στην ανάλυση ( 4/9) σχολιάζονται εγκωμιαστικά τα αποτελέσματα εξαμήνου, με ιδιαίτερη έμφαση στον περιορισμό του κόστους, στην ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και στις καλές, συγκριτικά, αποδόσεις του τίτλου.

Εκθέσεις από Εθνική ΑΧΕ και Eurolink για ΕΛΠΕ

Εκθέσεις από Εθνική ΑΧΕ και Eurolink για ΕΛΠΕ

Τα 7,46 ευρώ θέτει ως τιμή - στόχο, ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για τα ΕΛΠΕ, προτείνοντας ταυτόχρονα ”αγορά” και αναθεωρώντας ανοδικά τις εκτιμήσεις για τα EBITDA του 2002 (289 εκατ. ευρώ), αλλά και για τα κέρδη προ φόρων (174 εκατ. ευρώ). Εξάλλου, η Eurolink ΑΧΕΠΕΥ διατηρεί την πρηγούμενη σύστασή για ”συσσώρευση” και τιμή στόχο τα 7,35 ευρώ.

Aνάλυση της Κονταλέξης AXEΠEY για Intralot

Aνάλυση της Κονταλέξης AXEΠEY για Intralot

Σύσταση αγοράς με τιμή στόχο τα 17,50 ευρώ δίνει η Κονταλέξης ΑΧΕΠΕΥ για την Intralot σε ανάλυση της με ημερομηνία 17/09/2002, βάσει της οποίας ο κύκλος εργασιών για το 2002 θα αυξηθεί κατά 13,5% και τα καθαρά κέρδη προ φόρων κατά 6,4%.

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Cosmote

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Cosmote

Τα 11,40 ευρώ θέτει τιμή στόχο ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για τη μετοχή της Cosmote, ενώ διατηρείται η σύσταση για ”αγορά”. Σχολιάζονται ακόμη τα αποτελέσματα εξαμήνου της εταιρίας, όπου επισημαίνεται η αυξημένη συμμετοχή της AMC και τα περιθώρια κερδών.

Εκθεση της Εθνικής ΑΧΕ για Coca Cola 3Ε

Στα 21,12 ευρώ διατηρεί την τιμή στόχο για τη μετοχή της Coca Cola 3E, ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ, ενώ συστήνεται ”αγορά”. Επισημαίνεται η σημαντική συμβολή των αναδυόμενων αγορών στην κερδοφορία, ενώ εξαίρεται η ρωσική αγορά.

Εκθεση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για την KEGO

Τιμή στόχο τα 2,43 ευρώ θέτει για την μετοχή της Kego η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ, σε σχετικό report, σύμφωνα με το οποίο οι πωλήσεις της εταιρίας για το 2002 αναμένεται να ενισχυθούν κατά 3%, ενώ για την επόμενη πενταετία ο μέσος ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης προβλέπεται να είναι της τάξεως του 7,8%.

Eγνατία Κύπρου: Ανάλυση για 3 τράπεζες

Τιμές – στόχους τις 1,44, 1,18 και 0,76 κυπριακές λίρες θέτει για τις μετοχές των εταιριών Τράπεζα Κύπρου, Λαϊκή Τράπεζα και Ελληνική Τράπεζα η EΓΝΑΤΙΑ Κύπρου, συστήνοντας παράλληλα ”Συσσώρευση” (Accumulate) για την πρώτη και ”Διακράτηση” για τις υπόλοιπες, αν και δεν αποκλείει να προχωρήσει σε επαναδιατυπώσεις.

Εκθεση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για Γερμανό

Τιμή – στόχο τα 15,3 ευρώ (περιθώριο ανόδου 37,3%) θέτει για τη μετοχή της Γερμανός η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ σε σχετικό report, αναθεωρώντας θετικά τις εκτιμήσεις της λόγω των ικανοποιητικών αποτελεσμάτων α’ εξαμήνου 2002 σε συνδυασμό και με την αποδεύσμευση από τη Multirama.

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για την ΕΥΔΑΠ

Απόδοση ανάλογη με αυτή της αγοράς προβλέπει η Εθνική ΑΧΕ σε έκθεσή της (1/8) για τη μετοχή της ΕΥΔΑΠ, ενώ θεωρεί ”δίκαιη αποτίμηση” τα 4,9 ευρώ. ”Κλειδί” κατά την έκθεση, ο περιορισμός του μη κοστολογούμενου νερού, ενώ θετικό στοιχείο η πιθανολογούμενη συνεργασία με τη Vivendi.

Εκθεση της Κονταλέξης ΑΧΕΠΕΥ για Hyatt

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Εμπορική

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Alpha Bank

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για Γαλαξίδι

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Eurobank

Ανάλυση της Merit ΑΧΕΠΕΥ για τη Νίκας

Εκθεση της Eurolink ΑΧΕΠΕΥ για Informer

Εκθεση της Φάσμα AΧΕΠΕΥ για Betanet

Eκθεση της Market ΑΧΕΠΕΥ για Πλαίσιο

Εκθεση της Κονταλέξης για ΟΤΕ

v