ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Ανάλυση της Πεντεδέκας ΑΧΕΠΕΥ για την Προμότα

Ανάλυση της Πεντεδέκας ΑΧΕΠΕΥ για την Προμότα

Τιμή στόχο τα 8 ευρώ θέτει ανάλυση της Πεντεδέκας ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Προμότα, συστήνοντας ταυτόχρονα ”ενίσχυση θέσης”. Η Πεντεδέκας επισημαίνει ότι ”η σημαντικότερη Ελληνική εταιρία στον κλάδο του Επιχειρηματικού και Προωθητικού Δώρου βρίσκεται σε πορεία δυναμικής μετεξέλιξης”.

Ανάλυση του iraj.gr για τον Γερμανό

Ανάλυση του iraj.gr για τον Γερμανό

Αύξηση των πωλήσεων κατά 23% και των καθαρών κερδών κατά 10%, εκτιμάται ότι θα σημειώσει η Γερμανός το 2002, σύμφωνα με ανάλυση του iraj.gr (12/2002), λόγω της διατήρησης του υψηλού ρυθμού ανάπτυξης στην Ελλάδα και στην ενοποίηση των θυγατρικών στο εξωτερικό.

Ανάλυση του iraj.gr για την Ελληνική Υφαντουργία

Ανάλυση του iraj.gr για την Ελληνική Υφαντουργία

Αύξηση των καθαρών κερδών και των EBITDA κατά 7,62% και 9% αντίστοιχα και κάμψη των πωλήσεων κατά 1,56% εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει η Ελληνική Υφαντουργία για το 2002, σύμφωνα με ανάλυση του iraj.gr (12/2002).

Ανάλυση της Market ΑΧΕΠΕΥ για τον Τιτάνα

Ανάλυση της Market ΑΧΕΠΕΥ για τον Τιτάνα

Αύξηση μεγεθών του Τιτάνα το 2002 προβλέπει η Market ΑΧΕΠΕΥ σε ανάλυσή της, καθώς επισημαίνει ότι τα εκτιμώμενα κέρδη μετά φόρων ανά μετοχή του 2002 θα διαμορφωθούν στα 2,67 ευρώ έναντι 2,46 ευρώ του 2001. Τι δείχνει η τεχνική ανάλυση.

Ανάλυση της Αγροτικής ΑΕΠΕΥ για τη Notos Com

Ανάλυση της Αγροτικής ΑΕΠΕΥ για τη Notos Com

Σύσταση ”αγορά” δίνει η Αγροτική Asset Management για τη μετοχή της Notos Com σε πρόσφατη ανάλυσή της, την οποία εκτιμά ως ”υποτιμημένη”, ενώ αποτιμά το fair value στα 2,56 ευρώ. Σύμφωνα με την ανάλυση ο τζίρος του ομίλου για το 2002 αναμένεται να φτάσει στα 218,5 εκατ. ευρώ με τα καθαρά κέρδη να ενισχύονται κατά 63-64%.

Ανάλυση του iraj.gr για την Kleemann

Κατά 20% εκτιμάται ότι θα αυξηθούν οι πωλήσεις της Kleemann το 2003, με τα κέρδη μετά φόρων να ενισχύονται κατά 8%, σύμφωνα με ανάλυση του iraj.gr (12/2002). Στην ανάλυση μεταξύ άλλων αναφέρονται τα δυνατά αλλά και αδύνατα σημεία της εταιρίας, ενώ η συμπεριφορά της μετοχής κρίνεται ως ικανοποιητική.

Ανάλυση της Αγροτικής ΑΕΠΕΥ για την Inform Λύκος

Τα 9,51 ευρώ θεωρεί ως δικαίη αποτίμηση για τη μετοχή της Inform Λύκος η Αγροτική Asset Management σε ανάλυσή της, δίνοντας σύσταση ”αγορά”, ενώ παράλληλα εκτιμά ότι τα μεγέθη του ομίλου έως το 2005 θα κινηθούν με ρυθμό υψηλότερο του μέσου όρου της αγοράς.

Ανάλυση της Κονταλέξης ΑΧΕΠΕΥ για την Intracom

Σύσταση αγορά, με τιμή στόχο τα 8,62 ευρώ, δίνει η Κονταλέξης ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Intracom σε ανάλυσή της (27/11/02), στην οποία εκτιμάται ότι τα ενοποιημένα οικονομικά μεγέθη της Intracom θα σημειώσουν κάμψη 15% στο σύνολο του 2002, ενώ προβλέπεται ότι θα ενισχυθούν κατά 11% στην χρήση του 2003, αλλά και στην χρήση του 2004.

Ανάλυση της Αγροτικής ΑΕΠΕΥ για Εθνική

Δίκαιη τιμή τα 17,99 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η Agrotiki Asset Management σε ανάλυσή της για την εταιρία (27/11), ”συστήνοντας” παράλληλα ”αγορά” (buy), ενώ εκτιμά πως τα καθαρά μετά φόρων κέρδη του 2002 θα μειωθούν κατά 47 - 51% έναντι της περισινής περιόδου.

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για ΟΤΕ

Μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης 7,6% θα κινηθεί ο κύκλος εργασιών του ΟΤΕ αντίστοιχα, σύμφωνα με ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ (11/2002), στην οποία εκτιμάται ότι τα μεγέθη 9μηνου παρουσιάστηκαν καλύτερα των αναμενόμενων, καθώς και το γεγονός ότι η μετοχή βρίσκεται σε ελκυστική αποτίμηση.

Εκθεση της Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ για Lavipharm

Ανάλυση της Market ΑΧΕΠΕΥ για ΟΠΑΠ

Ανάλυση της Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ για Fintexport

Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ: Ανάλυση για τη Betanet

Ανάλυση της Market ΑΧΕΠΕΥ για Frigoglass

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για Γερμανό

Ανάλυση της Αγροτικής ΑΕΠΕΥ για Alpha Bank

Ανάλυση της Market ΑΧΕΠΕΥ για το Πλαίσιο

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για ΕΛΥΦ

Ανάλυση της Market ΑΧΕΠΕΥ για Inform Λύκος

v