Ανάλυση της ΦΑΣΜΑ ΑΧΕΠΕΥ για Betanet

Δίκαιη τιμή τα 5,50 ευρώ για τη μετοχή της εταιρίας Betanet, σύμφωνα με τη στάθμιση των μεθοδολογιών DCF και EVA, βλέπει η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ στην ανάλυσή της, με ημερομηνία 27 Μαΐου 2003. Η εταιρία διαπραγματεύεται 12,3 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2003.

Ανάλυση της ΦΑΣΜΑ ΑΧΕΠΕΥ για Betanet
Δίκαιη τιμή τα 5,50 ευρώ για τη μετοχή της εταιρίας Betanet, σύμφωνα με τη στάθμιση των μεθοδολογιών DCF και EVA, βλέπει η ΦΑΣΜΑ ΑΧΕΠΕΥ στην ανάλυσή της, με ημερομηνία 27 Μαΐου 2003.

Σύμφωνα με την ανάλυση, στην οποία σχολιάζονται τα αποτελέσματα α’ τριμήνου 2003, η εταιρία διαπραγματεύεται 12,3 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2003.

Οπως επισημαίνεται στην ανάλυση της ΦΑΣΜΑ ΑΧΕΠΕΥ για την Betanet, τα αποτελέσματα α’ τριμήνου 2003 κρίνονται ικανοποιητικά και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, γεγονός που δεν αναμένεται να οδηγήσει την Χρηματιστηριακή σε αναθεώρηση τους.

Σημειώνεται ακόμη, ότι αναμένεται βελτίωση των ρυθμών ανάπτυξης της κερδοφορίας της Betanet έως το τέλος του έτους, κυρίως, λόγω της συμμετοχής της ΕΚΑΤ - ΕΤΑΝ σε κοινοπραξίες, καθώς και των μερισμάτων που αναμένεται να διανείμει η θυγατρική του ομίλου, ΣΥΠΡΟ.

Τέλος, όπως σημειώνεται στην ανάλυση της ΦΑΣΜΑ ΑΧΕΠΕΥ, στις αναπτυξιακές προοπτικές του ομίλου συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι ο κλάδος της βαριάς προκατασκευής καταλαμβάνει στη χώρα μας, ποσοστό το οποίο ανέρχεται σε 1% του κατασκευαστικού κλάδου, όταν το αντίστοιχο μέγεθος στις ευρωπαϊκές χώρες, ανέρχεται σε 15% έως 18%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v