Εθνική ΑΧΕ: ”Πολύ ικανοποιητικό” το τρίμηνο της 3E

”Πολύ ικανοποιημένη” δηλώνει η Εθνική ΑΧΕ από τα αποτελέσματα α’ τριμήνου 2003 της Coca Cola 3Ε. Σε ανάλυσή της με ημερομηνία 16/5, η χρηματιστηριακή θέτει την τιμή-στόχο στα 20,05 ευρώ, ενώ διατηρεί τη σύσταση για ”αγορά”.

Εθνική ΑΧΕ: ”Πολύ ικανοποιητικό” το τρίμηνο της 3E
Στα 20,05 ευρώ θέτει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Coca-Cola 3E ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ, με ημερομηνία 16 Μαΐου.

Στην ανάλυση, όπου διατηρείται η σύσταση για ”αγορά”, η Εθνική επισημαίνει τα ”για μία ακόμη φορά θετικά αποτελέσματα” της εταιρίας, τα οποία, όπως αναφέρεται, ξεπέρασαν τις προσδοκίες της χρηματιστηριακής, αλλά και της αγοράς.

Η Εθνική ΑΧΕ δηλώνει ”πολύ ικανοποιημένη” με τη βελτίωση του περιθωρίου EBITDA, την αύξηση των πωλήσεων στις αναδυόμενες αγορές και τους ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης των EBITDA. Εξάλλου, στο report επισημαίνεται ότι τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν σε ”πολύ δύσκολο περιβάλλον”.

Κατά την εκτίμηση της Εθνικής ΑΧΕ, η μετοχή διαπραγματεύεται χαμηλότερα από τη ”δίκαιη τιμή”, καθώς οι επενδυτές προτιμούν να εστιάζουν στο ενδεχόμενο υπερπροσφοράς τίτλων από τον όμιλο Kartess, παρά στα θεμελιώδη μεγέθη της εταιρίας.

Για το σύνολο του 2003, οι πωλήσεις της 3Ε αναμένεται να διαμορφωθούν στα 4,3 δισ. ευρώ έναντι των 3,969 του προηγούμενου έτους και τα καθαρά κέρδη στα 80 εκατ. ευρώ από τα 35 εκατ. ευρώ του 2002.

Για το 2004, οι πωλήσεις αναμένονται στα 4,62 δισ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 124 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v