Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Cosmote

Σύσταση ”buy” και τιμή στόχο τα 11,40 ευρώ δίνει η Εθνική ΑΧΕ για την Cosmote σε ανάλυσή της με ημερομηνία 3 Ιουνίου, με αφορμή τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου, που ήταν υψηλότερα σε σχέση με τις πρόσφατες εκτιμήσεις της διοίκησης της τηλεπικοινωνιακής.

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Cosmote
Τα 11,40 ευρώ δίνει ως τιμή στόχο για την Cosmote η Εθνική ΑΧΕ, καθώς και τη σύσταση buy, σε ανάλυσή της με ημερομηνία 3 Ιουνίου, σχολιάζοντας ότι τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου ήταν υψηλότερα έναντι προηγούμενων εκτιμήσεων της εταιρίας.

Ειδικότερα η Εθνική ΑΧΕ σχολιάζει ότι τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου της Cosmote ήταν ελαφρώς υψηλότερα σε σχέση με τις πρόσφατες εκτιμήσεις της διοίκησης της τηλεπικοινωνιακής εταιρίας.

Εξάλλου, ”πολύ ισχυρή” σχολιάζει την εισροή κεφαλαίων για την Cosmote στο πρώτο τρίμηνο, ενώ εκτιμά ότι η εταιρία θα μειώσει το χρέος της στο δεύτερο εξάμηνο του 2003.

Παράλληλα, η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει ότι η Cosmote διατηρεί τις εκτιμήσεις της που κάνουν λόγο για αύξηση των πωλήσεων στο 2003 κατά 15% και του περιθωρίου των EBITDA κατά 43%, ενώ, σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, δεν αποκλείεται η διοίκηση της Cosmote να διαφοροποιήσει τις εκτιμήσεις της ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δευτέρου τριμήνου.

Από την πλευρά της η Εθνική ΑΧΕ διατηρεί πιο ”συντηρητικές” εκτιμήσεις, περιμένοντας αύξηση των πωλήσεων κατά 13% και του περιθωρίου των EBITDA στο 43,2%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v