Τραπεζικές πιέσεις στη Σοφοκλέους

Οι πιέσεις που δέχονται οι τίτλοι των Eurobank και Εθνικής, δεν επιτρέπουν ουσιαστικά καμίας μορφής ουσιώδη αντίδραση, ενώ έχει εκλείψει και η τάση αυτονόμησης στο εύρος της αγοράς, με την αναλογία των πτωτικών/ανοδικών είναι στο 5/1.

ΝΕΟ: Δύο σχόλια την ημέρα για το ΧΠΑ (ένα στη μέση της συνεδρίασης περί τις 13.00 - 13.30 και ένα μετά το κλείσιμο) στη σελίδα ΑΓΟΡΕΣ: ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: ΠΑΡΑΓΩΓΑ, από την MARFIN AXEΠΕΥ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην ίδια σελίδα, ON LINE ανανέωση τιμών στα βασικά προϊόντα με κάθε ανανέωση (refresh) της σελίδας. Στοιχεία με 10’ λεπτά καθυστέρηση.

Στην ίδια σελίδα όλο το συνοδευτικό υλικό για την Αγορά Παραγώγων.]

Ο Γενικός Δείκτης μπορεί να επιχειρήσει σταθεροποίηση πάνω από την περιοχή των 1.690 μονάδων.

Ωστόσο, η τάση στην ευρύτερη αγορά είναι σαφώς πτωτική, καθώς οι πιέσεις που δέχονται οι Eurobank και Εθνική δεν επιτρέπουν καμίας μορφής ουσιώδη αντίδραση, τάση που σίγουρα αφομοιώνεται και στο εύρος της αγοράς χωρίς καμία διάθεση αυτονόμησης πλέον.

Ιδιαίτερη έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην εμφάνιση φαινομένων δυνητικής προσφοράς, καθώς εκλείπει σχεδόν ολοκληρωτικά το αγοραστικό ενδιαφέρον με εξαίρεση κάποιους τίτλους, όπου η παρουσία περιφερειακών επενδυτικών σχημάτων οδηγεί σε διαφοροποίηση, όπως για παράδειγμα σε Γαλαξίδι και τίτλους συμφερόντων του ομίλου Λαναρά.

Εξάλλου, η διαμόρφωση της αναλογίας πτωτικών/ανοδικών είναι στο 5/1.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v