Η ατζέντα της Παρασκευής

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Informatics, Datamedia και Εθνική Ακινήτων, ενώ η εταιρία Νίκας διανέμει μέρισμα 0,17 ευρώ. Επίσης, πραγματοποιείται η πρώτη περιφερειακή συνάντηση για την Νότιο-ανατολική Ευρώπη με θέμα ”The European Prospect”, που διοργανώνεται από το World Economic Forum.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρείας, Λεωφ. Ιωνίας 117, Χαμόμυλος Αχαρναί, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

3. Υποβολή και έγκριση Προγράμματος διάθεσης μετοχών υπό την μορφή δικαιώματος προαιρέσεως (Stock Options), σύμφωνα με το άρθρο 13, παραγ. 9 του ΚΝ 2190/1920, όπως ισχύει.

4. Άλλα θέματα προς συζήτηση.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠ. ΑΚΙΝ. & ΕΚΜ/ΣΕΩΣ ΓΕΝ. ΑΠΟΘ. Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο Μέγαρο Μελά, 1ος όροφος, επί της οδού Αιόλου 93, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της 31/12/2002 μετά των προσαρτημάτων και μετά των επ΄ αυτών εκθέσεων του Δ.Σ. και Ορκωτού Ελεγκτή - Διάθεση κερδών.

2. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα του έτους 2002.

3. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής για τη χρήση έτους 2002 και καθορισμός αυτών για τη χρήση 2003.

4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού ελεγκτή για τη χρήση 2003 και καθορισμός αμοιβής.

5. Τροποποίηση του άρθρου 19 του Καταστατικού της Εταιρίας.

6. Χορήγηση αδείας σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920 εις τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή εις τη Διεύθυνση Εταιριών του Ομίλου της Εταιρίας και της Εθνικής Τράπεζας που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

7. Διάφορες ανακοινώσεις.

DATAMEDIA Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Μοσχάτο Αττικής, οδός Θεσσαλονίκης 62-66, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 24ης εταιρικής χρήσης (01/01 - 31/12/2002) μαζί με την ’Εκθεση Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και το Πιστοποιητικό Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή.

2. Υποβολή και έγκριση των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης (01/01 - 31/12/2002) μαζί με την Ενοποιημένη ’Εκθεση Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και το πιστοποιητικό Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την 24η εταιρική χρήση.

4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή για τη χρήση 2003 και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Λήψη απόφασης για μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά Euro 5.175.400 με ισόποση μείωση ζημιών προηγούμενων χρήσεων δια μειώσεως της ονομαστικής αξίας της μετοχής από Euro 0,80 σε Euro 0,30 και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

6. Λήψη απόφασης για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

7. Έγκριση εκλογής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

8. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

9. Έγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου α) σύμφωνα με το άρθρο 24 παραγρ. 2 του Κ.Ν. 2190/20, όπως ισχύει σήμερα και β) προέγκριση συμβάσεων και αμοιβών σύμφωνα με το άρθρο 23α παραγρ. 2 του Κ.Ν. 2190/20, όπως ισχύει σήμερα.

10. Διάφορες ανακοινώσεις, αποφάσεις, εγκρίσεις.

Διανομές μερισμάτων

ΠΑΝ. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.: 0,17 ευρώ.

Διάφορα

Η πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Χιλής, Isabel Allende, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών Απριλίου.

Συνέδρια

Στα πλαίσια του ευρύτερου θέματος της Ευρωπαϊκής Προοπτικής, πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Intercontinental το πρώτο South - East Europe Meeting, το οποίο διοργανώνει το World Economic Forum, όπου θα εξετάσει τα πολιτικά και οικονομικά δεδομένα και τις προοπτικές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στη συνάντηση θα συμπροεδρεύσουν ο πρόεδρος του Sorros Fund Management, G. Sorros, και ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Θ. Καρατζάς.

Διεθνείς εξελίξεις

Αγγλία

- Στοιχεία ΑΕΠ (α΄τρίμηνο).

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες Απριλίου.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή Απριλίου.

Σάββατο 24/5

Γενικές συνελεύσεις

ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο της εταιρείας ”Nana beach”, στο Δράπανο, του Δήμου Χερσονήσου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσεως 1/1 έως 31/12/2002, μετά των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την κλεισθείσα χρήση 2002.

3. Έγκριση αμοιβών μελών Δ.Σ.

4. Έγκριση διανομής μερίσματος στους μετόχους, από τα κέρδη χρήσεως 2002.

5. Εκλογή Ελεγκτών για την χρήση 2003 και καθορισμός της αμοιβής τους.

6. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους αποθεματικού που έχει σχηματιστεί από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής - τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

7. Ορισμός ανεξάρτητων μελών Δ.Σ.

8. Άλλα θέματα.

Συνέδρια

Διαρκεί το πρώτο South - East Europe Meeting, το οποίο διοργανώνει το World Economic Forum στο ξενοδοχείο Intercontinental.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v