Από εξωτερικό και εταιρικά η τάση, λένε οι ΑΧΕ

Το κλίμα στις διεθνείς αγορές, αλλά και οι ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων τριμήνου, εκτιμούν οι χρηματιστηριακές ότι θα δώσουν για μία ακόμη ημέρα τον τόνο στην ελληνική αγορά,ενώ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι πιθανό να βρεθεί ο ΟΤΕ, στη μετοχή του οποίου αναμένονται λιγότερες πιέσεις.

Από εξωτερικό και εταιρικά η τάση, λένε οι ΑΧΕ
Οι ισχυρές διεθνείς αγορές είναι πιθανό να οδηγήσουν και σε εγχώριο rebound, αναφέρει στο πρωινό της report η Marfin Hellenic, ενώ συνεχίζει αναφέροντας πως τάσεις ρευστοποίησης στον ΟΤΕ, κυρίως λόγω των ανησυχιών για πολύ αδύναμα αποτελέσματα α΄ τριμήνου, είναι πιθανόν να χαλαρώσουν.

Το report επισημαίνει τη χθεσινή ανακοίνωση αποτελεσμάτων της Πειραιώς, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να αναθεωρήσει τις εκτιμήσεις της για τα έσοδα από τόκους και λειτουργικές δαπάνες της τράπεζας, ενώ φαίνεται διατεθειμένη να μην αλλάξει τις προβλέψεις της για καθαρά κέρδη 69 εκατ. ευρώ στο σύνολο του έτους.

Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος θα βρεθεί, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, η μετοχή του ΟΤΕ. Ο τίτλος, αναφέρεται, ”έχει υποχωρήσει κατά 9,2% σε έξι συνεχόμενες συνεδριάσεις και θα περιμέναμε την πίεση να μετριαστεί σήμερα”.

Εξάλλου, το κλίμα στα διεθνή χρηματιστήρια και οι ανακοινώσεις των υπόλοιπων εταιρικών αποτελεσμάτων θα δώσουν τον τόνο στην ελληνική αγορά, εκτιμά στο πρωινό report της η Εθνική ΑΧΕ.

* Διαβάστε τα reports των ΑΧΕ στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v