Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αμερικανική... βοήθεια στη Σοφοκλέους

Η ανακοίνωση στις ΗΠΑ των λιανικών πωλήσεων και του δείκτη τιμών παραγωγού για τον μήνα Οκτώβριο δείχνει να επιδρά θετικά στις ευρωπαϊκές αγορές και κατ’ επέκταση στη Σοφοκλέους. Τεχνικά, θα θεωρείτο ιδιαίτερα θετικό αν ο FTSE πετύχαινε κλείσιμο υψηλότερα των 2.369 μονάδων κάτι που θα άνοιγε τον δρόμο για κίνηση προς τις επόμενες αντιστάσεις των 2.385 και 2.405 μονάδων.

του Α. Αναγνωστόπουλου

Η ανακοίνωση στις ΗΠΑ των λιανικών πωλήσεων και του δείκτη τιμών παραγωγού για τον μήνα Οκτώβριο δείχνει να επιδρά θετικά στις ευρωπαϊκές αγορές και κατ’ επέκταση στη Σοφοκλέους, η οποία μετά τις 15:30 που ανακοινώθηκαν τα μακροοικονομικά στοιχεία στην πέραν του Ατλαντικού πλευρά δείχνει διαθέσεις σχετικής αντίδρασης με τον Δείκτη να έχει κερδίσει περίπου 20 μονάδες.

Από τους δεικτοβαρείς τίτλους, ασφαλώς τα μεγαλύτερα κέρδη για τον τίτλο της Coca Cola μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μήνου και τα οποία φαίνεται ότι ικανοποιούν τους αναλυτές, ενώ με αξιοσημείωτα κέρδη που φαίνεται να βοηθούν την κίνηση του Δείκτη κινούνται Εθνική και Eurobank.

Τεχνικά, θα θεωρείτο ιδιαίτερα θετικό αν ο FTSE πετύχαινε κλείσιμο υψηλότερα των 2.369 μονάδων κάτι που θα άνοιγε τον δρόμο για κίνηση προς τις επόμενες αντιστάσεις των 2.385 και 2.405 μονάδων.

Τέλος σε ντέρμπι δείχνει να εξελίσσεται μέχρι στιγμής η αναλογία ανοδικών- πτωτικών μετοχών καθώς για μία ακόμα συνεδρίαση συνεχίζεται το rotation σε τίτλους μεσαίας και μικρότερης κεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v