Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία Coca Cola Ε.Ε.Ε. ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006, ενώ η εταιρία Audio Visual πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, κατατίθεται στη Βουλή ο προϋπολογισμός του 2007.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών ”ΩΜΕΓΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.” και ”PROTON A.X.E.Π.E.Y.” και έκδοση 17.547.930 νέων (ΚΟ) μετοχών, με τις εξής σχέσεις ανταλλαγής: α) οι μέτοχοι της απορροφώσας διατηρούν τον ίδιο αριθμό μετοχών που κατέχουν β) κάθε μέτοχος της απορροφώμενης εταιρίας ”ΩΜΕΓΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.” ανταλλάσσει κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή - ονομαστικής αξίας € 4,04 - που κατέχει με 0,90 νεοεκδιδόμενη (ΚΟ) μετοχή, ονομαστικής αξίας € 4,49. Σχετικά με την απορροφώμενη εταιρία ”PROTON A.X.E.Π.E.Y.” δεν εκδίδονται νέες μετοχές δεδομένου ότι πρόκειται για απορρόφηση 100% θυγατρικής εταιρίας της απορροφώσας. Αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας σε ”PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.”, με διακριτικό τίτλο ”PROTON BANK”.

Γενικές συνελεύσεις

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΟΣ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της, Εθν. Αντιστάσεως 104, Παλλήνη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση α) του από 25-08-2006 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης των ανωνύμων εταιριών ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΕ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ AE, β) της από 23-08-2006 επεξηγηματικής εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου επί του ως άνω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και της έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου κατ’ άρθρο 289 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, γ) της από 30-06-2006 έκθεσης του ορκωτού ελεγκτή-λογιστή για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφώμενης εταιρίας και δ) της από 5-10-2006 έκθεσης της ελεγκτικής εταιρίας Deloitte Χατζηπαύλου Σοφιανός & Καμπάνης ΑΕ για την αποτίμηση της αξίας των συγχωνευόμενων εταιριών σύμφωνα με το άρθρο 289 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

2. Έγκριση της συγχώνευσης των ανωνύμων εταιριών ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑE και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ AE, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69-77 του Κ.Ν. 2190/20 και των άρθρων 1-5 του ν. 2166/93.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, λόγω της απορρόφησης της εταιρίας ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΕ, κατά 740.770,10 ευρώ και τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του καταστατικού της.

4. Τροποποίηση των άρθρων 9, 11, 12, 13 του καταστατικού σχετικά με τις δεσμεύσεις μετοχών.

5. Ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης σύμβασης συγχωνεύσεως.

6. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Διάφορα

* Στις 18:30, συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή, με αντικείμενο τον προϋπολογισμό για το 2007 που θα κατατεθεί στη Βουλή.

* Στις 13:00, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γ. Αλογοσκούφης, συναντάται με τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Αναστάση Παπαληγούρα. Στις 18:30 θα παρουσιάσει τον προϋπολογισμό του 2007 στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια θα επιδώσει τον προϋπολογισμό στην πρόεδρο της Βουλής, κ. Άννα Μπενάκη – Ψαρούδα, και στις 20:00 θα τον παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

* Πραγματοποιείται στις 14:00 συζήτηση για το Σχέδιο Νόμου που αφορά σε ασφαλιστικά ζητήματα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η εταιρία Coca Cola Ε.Ε.Ε. ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006.

Οικονομικά στοιχεία

- Εθνικοί λογαριασμοί (γ’ τρίμηνο).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Οκτώβριος).

- Λιανικές πωλήσεις (Οκτώβριος).

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Σεπτέμβριος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Οκτώβριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Οκτώβριος).

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ΄ τρίμηνο).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ’ τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v