Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Στις εκπτώσεις ποντάρουν οι εταιρείες ένδυσης

Στις εκπτώσεις ποντάρουν οι εταιρείες ένδυσης

Στις εκπτώσεις προσβλέπουν πλέον οι εγχώριες αλυσίδες ένδυσης και τα πολυκαταστήματα για να αναπληρώσουν τις απώλειές τους. Τι "φοβούνται" στο β' εξάμηνο και τι σχεδιάζουν οι εισηγμένες του κλάδου.

Τι αλλάζει μετά την κρατική εγγύηση υπέρ ΕΝΚΛΩ

Τι αλλάζει μετά την κρατική εγγύηση υπέρ ΕΝΚΛΩ

«Ανάσα» για ΕΝΚΛΩ, ελπίδες για τις υπόλοιπες εταιρίες του κλωστοϋφαντουργικού κλάδου, αλλά και φόβοι μήπως δημιουργηθεί διά της πλαγίας οδού ένας νέος Οργανισμός Ανασυγκρότησης (προβληματικών) Επιχειρήσεων…

Το φυσικό αέριο στα ίχνη του πετρελαίου

Το φυσικό αέριο στα ίχνη του πετρελαίου

Η άνοδος της τιμής του φυσικού αερίου δεν οφείλεται τόσο στη ζήτηση όσο στη μειωμένη προσφορά. Τεχνητή η άνοδος, υψηλό το κόστος παραγωγής. «Ενδείξεις» για καρτέλ και σε αυτήν την αγορά.

Γιατί ο Βγενόπουλος απέχει από την πολιτική

Γιατί ο Βγενόπουλος απέχει από την πολιτική

Η αποστασιοποίηση του Α. Βγενόπουλου από την πολιτική είναι απλά μια συνειδητή στάση ζωής και όχι ανικανοποίητη ανάγκη που θα οδηγούσε στη δημιουργία άλλου φορέα πολιτικού ή οικονομικού. Ολο το άρθρο στο MIGAZINO.

Ασφαλιστικές: Καταλύτης και για άλλα deals!

Ασφαλιστικές: Καταλύτης και για άλλα deals!

Η πώληση του ασφαλιστικού βραχίονα της MPB είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα των σημαντικών ανακατατάξεων που προκαλεί στις ασφάλειες η διεθνής κρίση. Δέλεαρ για τις τράπεζες τα ρευστά και έσοδα από προμήθειες.

Midcaps: Χαμηλώνει ο πήχης κερδοφορίας

Σημαντική επιδείνωση παρατηρείται στις συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών για τα EPS των Μidcaps. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά "χαρτιά". Ποιες είναι οι πιο "ανθεκτικές" μετοχές.

"Τίτλοι τέλους" για τον Θωμά Λαναρά!

"Tίτλοι τέλους" φαίνεται να μπαίνουν στις βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητες του Θ. Λαναρά, σε κλωστοϋφαντουργία και τηλεπικοινωνίες. Τι γίνεται με τις υπόλοιπες εταιρείες του κλωστοϋφαντουργικού κλάδου.

Τράπεζες: Τα όρια της υπερβολής!

Οι ελληνικές τράπεζες δεν μπορούν να "περάσουν" αλώβητες την κρίση. Κατά πόσο όμως η επιστροφή των αποτιμήσεων στα επίπεδα του Ιουλίου 2006 αντανακλά την πραγματική εικόνα; Πού ποντάρουν οι ταύροι.

Πρόοδοι και ελλείψεις στην Εταιρική Διακυβέρνηση

Προόδους και ελλείψεις διαπιστώνει στην ελληνική αγορά η ετήσια έρευνα της Grant Thornton για την Εταιρική Διακυβέρνηση. Τα σημεία- κλειδιά και οι ενδιαφέρουσες στατικές για τη δημοκρατικότητα των επιχειρήσεών μας.   

ΧΑ: 4 στις 10 με P/BV κάτω της μονάδας!

Περίπου 4 στις 10 εισηγμένες διαπραγματεύονται κάτω από τη λογιστική τους αξία στο ΧΑ, μετά την ισχυρή πτώση των τελευταίων συνεδριάσεων. Δέκα εισηγμένες με P/BV που "σηκώνουν κουβέντα".

Σοφοκλέους: Ποιοι βυθίστηκαν, ποιοι... αντέχουν

Στοιχεία «φούσκας» στην αγορά εμπορευμάτων

Λιανικό εμπόριο: Τέσσερα ισχυρά growth stories

Αγρ. Οίκ. Σπύρου: Στα "όρια" της υπομονής

Αγορές: Τα "φαβορί" της κρίσης

Βαθαίνει η κόντρα Δημοσίου – τραπεζών

Στη σκιά 4 γιγάντων οι ευρωπαϊκές τηλεπικοινωνίες

Χρηματιστήρια: Αγώνας αντοχής και στο β΄ εξάμηνο

ΧΑ: Πού σταματά η τσουλήθρα του τρόμου;

Κυπριακές τράπεζες: Γιατί "ποντάρουν" στο β΄6μηνο

v