Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

VRS: Τεχνικά σημεία-”κλειδιά” για Dow, DAX και ΧΑ

VRS: Τεχνικά σημεία-”κλειδιά” για Dow, DAX και ΧΑ

Τα κρίσιμα τεχνικά σημεία στήριξης και αντίστασης για τους κυριότερους διεθνείς και ελληνικούς χρηματιστηριακούς δείκτες περιέχει ανάλυση της VRS. Στις 10.770 μονάδες η αντίσταση για τον Dow, στις 3.900 η πρώτη ”στήριξη” του DAX, ενώ θετική είναι η τεχνική εικόνα για Γενικό και FT-ASE 20.

Euro2day.gr: 6+1 εκτιμήσεις για 5 τράπεζες

Euro2day.gr: 6+1 εκτιμήσεις για 5 τράπεζες

Το Εuro2day.gr σας παρουσιάζει τις εκτιμήσεις 7 μεγάλων παικτών της Σοφοκλέους για τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων που εκτιμάται ότι θα ανακοινώσουν οι 5 μεγάλες ελληνικές τράπεζες στο α’ τρίμηνο του 2004. Δείτε τις συγκριτικές προβλέψεις των Εγνατία, EFG Eurobank, Εθνική, Marfin Analysis, Π&Κ, Σίγμα και UBS Warburg.

ΙΟΒΕ: Η αγορά των φυσικών χυμών στην Ελλάδα

ΙΟΒΕ: Η αγορά των φυσικών χυμών στην Ελλάδα

Δυναμική και με ανοδικές τάσεις χαρακτηρίζεται η αγορά φυσικών χυμών, σε μελέτη του ΙΟΒΕ. Επίσης, λόγω μη έντονου ανταγωνισμού οι προοπτικές για την εξαγωγική δραστηριότητα των ελληνικών επιχειρήσεων παραγωγής χυμών προς τις γειτονικές χώρες είναι ευοίωνες.

Νέα εποχή για την Παρευξείνια Τράπεζα

Νέα εποχή για την Παρευξείνια Τράπεζα

Με ”διαβατήριο” τη θετική αξιολόγηση της Moody’s, η Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης του Ευξείνου Πόντου (ΤΕΑΕΠ), ο μοναδικός διεθνής οργανισμός στην Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, προσφεύγει στις διεθνείς χρηματαγορές προκειμένου να χρηματοδοτήσει την επέκταση των δραστηριοτήτων της. Η Τράπεζα και τα θέματα που την απασχολούν, όπως αναπτύχθηκαν στην εφημερίδα ”Μέτοχος & Επενδύσεις”.

VRS: Η ”δίκαιη” αποτίμηση των εταιριών ακινήτων

VRS: Η ”δίκαιη” αποτίμηση των εταιριών ακινήτων

Επιρρεπείς απέναντι στους οικονομικούς κύκλους χαρακτηρίζει τις εταιρίες ακινήτων o υπεύθυνος ανάλυσης της VRS, Ν. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στα ποιοτικά κριτήρια αξιολόγησής τους. Τι προβλέπει η μέθοδος της Καθαρής Λογιστικής Αξίας Ακίνητης Περιουσίας.

ΕΤΕ: Επισκόπηση 8 οικονομιών ΝΑ Ευρώπης- Μεσογείου

Επισκόπηση των οικονομικών, αλλά και των πολιτικών εξελίξεων σε 8 χώρες των Βαλκανίων και της Ν.Α. Μεσογείου περιέχει το δελτίο Μαρτίου της έκδοσης South Eastern Europe and Mediterranean Emerging Market Economies Bulletin της Εθνικής Τράπεζας.

Εγνατία: Αύξηση 23% στα τραπεζικά κέρδη τριμήνου

Αύξηση των προ φόρων κερδών κατά 23% και των καθαρών κατά 24% θα εμφανίσουν στο α’ τρίμηνο του 2004 οι 5 μεγαλύτερες τράπεζες εκτιμά η Εγνατία ΑΧΕ. Η μεγαλύτερη αύξηση προ φόρων κερδών (35%) αναμένεται από την Τρ. Πειραιώς, ενώ από Alpha το ”ρεκόρ” καθαρής κερδοφορίας (30%). Οι τιμές - στόχοι. Οι συστάσεις.

Αγροτική: Ο γόρδιος δεσμός των θυγατρικών

Ουσιαστικές δυσκολίες θα αντιμετωπίσει η ΑΤΕ στην προσπάθειά της για απεμπλοκή από τις θυγατρικές εταιρίες, καθώς θα έχει να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις μετόχων και εργαζομένων, αλλά και το πρόβλημα με το καταστατικό τους που δεν επιτρέπει την εκχώρηση μετοχών σε ιδιώτες. Τι συμβαίνει σε ΣΕΚΑΠ, Δωδώνη, Ροδόπη, ΕΛΒΙΖ.

Εθνική: Αυξάνεται η αβεβαιότητα στις αγορές

Η αύξηση της αβεβαιότητας στις αγορές μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Μαδρίτη στις 11 Μαρτίου και την πρόσφατη άνοδο της τιμής του πετρελαίου ανησύχησε τους επενδυτές όσον αφορά στην πορεία τους, επισημαίνεται στο τεύχος Μαρτίου του Euro Area Monthly της Εθνικής. Είναι ακριβές οι αγορές των ομολόγων και των μετοχών;

Ανοίγει ο Φάκελος ”Αποκρατικοποιήσεις”

Το φάκελο ”αποκρατικοποιήσεις” ανοίγει με προσεκτικές κινήσεις η νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, μετά την τοποθέτηση του οικονομολόγου Λουκά Παπάζογλου στη Γενική Γραμματεία Αποκρατικοποιήσεων. Τα σχέδια για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η συζήτηση με την Credit Agricole, οι επιδιώξεις για τον ΟΤΕ.

Fortune: Διατηρεί την πρωτοκαθεδρία η Wal-Mart

ΙΟΒΕ: Η αγορά πετρελαίου, οι ισχυροί παίκτες

Εκρηκτικό ”μίγμα” για τον όμιλο Κόκκαλη

Vodafone Live και i-mode φέρνουν έσοδα

VRS: Είναι εφικτή η δίκαια αποτίμηση των τραπεζών;

Λογιστικά τερτίπια με κρατική σφραγίδα!

Το μνημειώδες ”απόρρητο” της... αδιαφάνειας

Εισηγμένες: Πενιχρή η αύξηση στα λειτουργικά κέρδη

Πως είδε η Marfin Hellenic τα μεγέθη 16 blue chips

Τι μας κρύβει ο κ. Στουρνάρας;

v