Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

”Κόκκινος Νοέμβρης” για 20 εισηγμένες!

”Κόκκινος Νοέμβρης” για 20 εισηγμένες!

Από τις αρχές Νοεμβρίου η αγορά μας κινείται πτωτικά, ακολουθώντας την πορεία και των διεθνών χρηματιστηρίων, όμως η ανάλυση των στοιχείων δείχνει ότι μόνο μερικές μετοχές έχουν ”αντέξει” στην πτώση και οι υπόλοιπες έχουν χάσει σημαντικά ποσοστά. Οι μετοχές με απώλειες που αγγίζουν μέχρι και το 40% από την αρχή του μήνα.

Σοφοκλέους: 14 μετοχές που ”βγάζουν μάτι”…

Σοφοκλέους: 14 μετοχές που ”βγάζουν μάτι”…

Άλλες βρίσκονται χαμηλότερα από εκεί που τις αγόρασε το ”έξυπνο χρήμα”. Κάποιες άλλες διαπραγματεύονται με μεγάλα discount και τέλος, κάποιες τρίτες ”γλείφουν” τα χαμηλά έτους ή ακόμη και πενταετίας. Όλα αυτά, βέβαια, με τον Γενικό Δείκτη να υπολείπεται μόλις 3,85% από το υψηλό της επταετίας!

Μυτιληναίος: Δημοσκόπηση του euro2day για 9μηνο

Μυτιληναίος: Δημοσκόπηση του euro2day για 9μηνο

Αύξηση των πωλήσεων κατά 8% στα 700 εκατ. ευρώ θα εμφανίσει ο όμιλος Μυτιληναίου στο εννεάμηνο, με τα κέρδη να υποχωρούν λόγω απουσίας έκτακτων στοιχείων και αδυναμίας του δολαρίου, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 4 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day.gr και του Thomson Financial News.

Τράπεζες: Το πιο ”καυτό” story της Σοφοκλέους!

Τράπεζες: Το πιο ”καυτό” story της Σοφοκλέους!

Υπόγεια ρεύματα -και μάλιστα... ιδιαίτερα έντονα- κινούνται γρήγορα προς όλες σχεδόν τις κατευθύνσεις του εγχώριου τραπεζικού κλάδου, ”προαναγγέλλοντας” αλλαγές που, αν και όποτε δρομολογηθούν, θα αλλάξουν ριζικά τη σημερινή εικόνα του χρηματοπιστωτικού τοπίου. Τι λένε οι πληροφορίες για τις διεργασίες και τα σχέδια αντίδρασης των Εθνική, Alpha, Marfin, Εurobank και Πειραιώς.

Δημοσκόπηση του euro2day για το εννεάμηνο της 3Ε

Δημοσκόπηση του euro2day για το εννεάμηνο της 3Ε

Αύξηση 25% θα σημειώσουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη εννεαμήνου της 3Ε, διαμορφούμενα στα 426,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 9 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial News. Tι εκτιμάται για τα EBITDA και τις πωλήσεις, η συμβολή των αναπτυσσόμενων αγορών στα μεγέθη της 3Ε.

Δημοσκόπηση του euro2day για 9μηνο Cosmote

Στα 299 εκατ. ευρώ αναμένεται να διαμορφωθούν τα κέρδη εννεαμήνου της Cosmote, στα οποία θα δώσουν ώθηση οι αυξημένες πωλήσεις στην Ελλάδα αλλά και η βελτίωση των δραστηριοτήτων στην Ν. Ευρώπη, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 7 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day.gr και του Thomson Financial News.

Frigoglass: Δημοσκόπηση του euro2day για το 9μηνο

Στα 44 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη εννεαμήνου 2007 της Frigoglass, εμφανίζοντας αύξηση 17% σε ετήσια βάση κυρίως λόγω ισχυρών πωλήσεων του τμήματος ψύξης, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 5 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day.gr και του Thomson Financial News.

Μείωση 0,52% στην αγορά Α/Κ τον Οκτώβριο

Η αγορά των Αμοιβαίων Κεφαλαίων διαμορφώθηκε στο τέλος Οκτωβρίου στα 26,2 δισ. ευρώ, έναντι 26,3 δισ. ευρώ του Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας μείωση ύψους 136 εκ. ευρώ(-0,52%).

Στο 23,62% το μεσοσταθμικό discount των ΕΕΧ

To σύνολο της καθαρής αξίας ενεργητικού των 8 Εισηγμένων στο Χ.Α. Εταιριών Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου διαμορφώθηκε στο τέλος Οκτωβρίου στα 425 εκατ. ευρώ έναντι 415 εκατ. ευρώ του Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας αύξηση 10 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τη Βάση Δεδομένων που τηρεί η Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Midcaps: Νέα ρεκόρ σε ταμπλό και αποτιμήσεις

Oι 40 εταιρείες της μεσαίας κεφαλαιοποίησης από την αρχή του έτους κινούνται έντονα ανοδικά, ξεπερνώντας σε αποδόσεις τόσο τους άλλους δύο σημαντικούς εγχώριους δείκτες όσο και τους περισσότερους ξένους. Στο 10μηνο, οι αποδόσεις πολλών τίτλων θα μπορούσαν να θεωρηθούν υψηλές ακόμα και για περιόδους τριετίας ή και πενταετίας. Ποιές είναι οι μετοχές που ξεχωρίζουν.

Δημοσκόπηση του euro2day για 9μηνο Τ. Κύπρου

ΕΛΠΕ: Δημοσκόπηση του euro2day για το 9μηνο

ΧΑ: Η επιστροφή των ”οχημάτων”!

ΧΑΚ: Ελκυστικότεροι δείκτες από τη Σοφοκλέους

Τιτάν: Δημοσκόπηση του euro2day για το 9μηνο

Δημοσκόπηση του euro2day για 9μηνο Πειραιώς

Δημοσκόπηση του euro2day για 9μηνο της Alpha

Δημοσκόπηση του euro2day για 9μηνο Eurobank

Γιατί το Χ.Α. είναι πιο δυνατό απ’ όσο το ’99

Δημοσκόπηση του euro2day για το εννεάμηνο ΕΧΑΕ

v