Κινήσεις στα επίπεδα των 1.770 μονάδων

Παραμένει ενεργή η βραχυπρόθεσμη ανοδική τάση, καθώς κυρίως ο ΟΤΕ και δευτερευόντως η Εθνική εξακολουθούν να προσφέρουν κέρδη στους ξένους ”παίκτες”. Θετικότερη η τάση στη μεσαία – χαμηλότερη κεφαλαιοποίηση, που επιχειρεί να αφομοιώσει τη χθεσινή κίνηση.

Όσοι ακολουθούν και ποντάρουν στην αντίδραση του ΟΤΕ γνωρίζουν πολύ καλά τα ”όπλα” του Οργανισμού και τη βραχυπρόθεσμη δυναμική της μετοχής.

Οι καινούριοι αγοραστές στα 9,5 ευρώ προφανώς και προσβλέπουν σε άμεσα κέρδη. Όπως και αυτοί που τοποθετούνται πέριξ των 13,1 ευρώ στην Εθνική, στα 13,9 ευρώ της Alpha, στα 5 ευρώ της Intracom, ή σε ανάλογες τιμές των Eurobank, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, Τρία Έψιλον.

Άμεση η ανταπόκριση και της μεσαίας – χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης στο ”γύρισμα” της αγοράς, που απλά επιβεβαιώνει τη δυναμική της και το ”ημιαυτόνομο” της τρέχουσας κίνησης.

Για τη συνέχεια, θα πρέπει να επιβεβαιωθεί η νέα βάση των 1.772 μονάδων και να παραμείνει ο Δείκτης σε εύρος που, εκτός σοβαρού απρόοπτου, οδηγεί την αγορά προς τις 1.800 μονάδες.

ΣΗΜ: Από τις συνολικές συναλλαγές (40 εκατ. ευρώ στις 12.00’), αξίζει να σημειωθεί το πακέτο 7.464.759 της Σωληνουργείας Κορίνθου που πραγματοποιήθηκε στα 0,81 ευρώ.

Μ. Γελ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v