Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με 10 αλλαγές τα νέα μετοχολόγια του Χ.Α.

Με 10 αλλαγές δημοσιεύτηκαν σήμερα τα νέα μετοχολόγια που εκδίδουν οι χρηματιστηριακές αρχές και τα οποία αφορούν τις μεταβολές των μετόχων οι οποίοι κατέχουν ποσοστό ανώτερο του 5% του μετοχικού κεφαλαίου.

Με 10 αλλαγές τα νέα μετοχολόγια του Χ.Α.
Με 10 μεταβολές δημοσιεύτηκαν σήμερα από τις χρηματιστηριακές αρχές οι μετοχικές αλλαγές, που αφορούν τους μετόχους που κατέχουν ποσοστό άνω του 5% του μετοχικού κεφαλαίου.

Στην εταιρία Altius, το ποσοστό συμμετοχής ο κ. Ι. Καλογεράκη την 27/05 προχώρησε σε αύξηση του ποσοστού συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας, το οποίο πλέον ανέρχεται στο 5,01%, έναντι ποσοστού κατώτερου του 5% που κατείχε μέχρι τότε.

Στο ανωτέρω ποσοστό του μετόχου κ. Ι. Καλογεράκη συμπεριλαμβάνεται το άμεσο ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του μετόχου, ήτοι 1,304%, ενώ η υπόλοιπη συμμετοχή του μετόχου σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου ήτοι 3,704% είναι μέσω της ARTION ΑΧΕΠΕΥ.

Την 27/05/03 ο κ. Ι. Μαρκόπουλος προχώρησε σε αύξηση του ποσοστού συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Arrow AEEX και πλέον το ποσοστό του διαμορφώνεται στο 18,33% έναντι 14,6% που κατείχε μέχρι τότε.

Στο ποσοστό αυτό συμπεριλαμβάνεται το άμεσο ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του μετόχου ήτοι 6,395%, ενώ η υπόλοιπη συμμετοχή του μετόχου σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου ήτοι 11,936% είναι μέσω της Proton Επενδυτική Τράπεζα, της Proton Asset Management ΑΕΠΕΥ 3,067%, της ΑΕ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ και της FC Financial Community.

Στην εταιρία Euroline, η Deutche Bank προχώρησε σε αύξηση του ποσοστού συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας, το οποίο πλέον ανέρχεται στο 11,6% έναντι 5,2% που ήταν προ της μεταβολής.

Την 26/05 στην εταιρία New Millenium η εταιρία Laxley Greek Investments προχώρησε σε αύξηση του ποσοστού συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας και πλέον το ποσοστό του ανέρχεται στο 5,9% έναντι ποσοστού μηδενικού ή μικρότερου του 5%.

Επίσης την 27/05 η εταιρία Laxley Greek Investments αύξησε το ποσοστό του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Nexus Επενδυτική και πλέον ελέγχει ποσοστό 10,5% έναντι ποσοστού 5,13% που κατείχε μέχρι τότε.

Στην εταιρία Μπαλάφας, την 28/05/03 ο κ. Κ. Μπαλάφας, που είναι και ο βασικός μέτοχος της εταιρίας, προχώρησε σε ρευστοποίηση μέρους συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο στο 39,99% έναντι ποσοστού 42,6% που κατείχε μέχρι τότε.

Την 27/05 η Fidelity προχώρησε σε μείωση του ποσοστού συμμετοχής στην ΔΕΗ και πλέον το ποσοστό της είναι κάτω από το 5%, έναντι ποσοστού 5,02% που κατείχε μέχρι τότε.

Στις Μινωϊκές Γραμμές, την 27/05 η εταιρία Compagnia Santalessandro εμφανίζεται για πρώτη φορά να κατέχει ποσοστό 5,33% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Στο ανωτέρω ποσοστό της εταιρίας Compagnia Santalessandrο, ήτοι 5,33% συμπεριλαμβάνεται το άμεσο ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του μετόχου ήτοι 5,27%, ενώ η υπόλοιπη συμμετοχή του μετόχου σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου ήτοι 0,06% είναι μέσω της S.M.A.G. SOCIETA MERIDIONALE ALBERGHI GARGANO.

Επίσης στην Κατσέλης την 28/05 η εταιρία Αλλατίνη προχώρησε σε αύξηση του ποσοστού συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας και πλέον το ποσοστό του ανέρχεται στο 27,8% έναντι 24,6% που κατείχε μέχρι τότε.

Το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου, είναι μέσω της θυγατρικής της εταιρίας ”Εταιρία Δημητριακών Βορείου Ελλάδος.

Την 30/05 ο κ. Κ. Κούτλας, μείωσε την θέση του στην εταιρία Προοδευτική και πλέον το ποσοστό του ανέρχεται στο 10,35% έναντι 14,5% που κατείχε μέχρι τότε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v