Στα 11 ευρώ ο ΟΤΕ, πιέζει την αγορά

Εξακολουθεί να λειτουργεί ως ”βαρίδι” της αγοράς ο ΟΤΕ, καθώς με αφορμή το ”αγκάθι” της RomTelecom, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα λειτουργεί ανασταλτικά στην όποια προσπάθεια καταβάλλεται για αντίδραση.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Παραμένει το ”βαρίδι” της αγοράς ο ΟΤΕ, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα λειτουργεί ανασταλτικά στην όποια προσπάθεια καταβάλλεται για αντίδραση.

Αίφνης γύρω στις 13.50, φήμες για τα όσα φέρεται να συμφωνήθηκαν (ή όχι) στην Ρουμανία πίεσαν μέχρι και 3,7% χαμηλότερα την μετοχή του Οργανισμού. Λόγω της στάθμισης της μετοχής πιέστηκε μέχρι και 0,8% ο Γενικός Δείκτης για να ακολουθήσει και ο FTSE 20.

Και όλ’ αυτά την στιγμή που, οι τράπεζες δείχνουν να ισορροπούν, υπάρχουν οι οριακά θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά τα αποτελέσματα της Alpha Bank, αλλά και η προσδοκία για ανάλογα αποτελέσματα στην γενική συνέλευση της Εθνικής στις 13 Νοεμβρίου 2002.

Είναι προφανές ότι για όσο καιρό δεν επιλύεται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο το θέμα της RomTelecom, η μετοχή του ΟΤΕ θα αναδεικνύεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v