HSBC: Τιμή στόχος τα 2,97 ευρώ για Delta-Singular

”Διακράτηση” (hold) συστήνει η HSBC για τη μετοχή της Δέλτα Singular, θέτοντας την τιμή στόχο στα 2,97 ευρώ. Στην πρώτη του έκθεση για την εταιρία, με ημερομηνία 30/10, ο οίκος χαρακτηρίζει την αποτίμησή της ”ελκυστική”, ενώ εκτιμά ως θετικά τα οφέλη από τις επενδύσεις ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

HSBC: Τιμή στόχος τα 2,97 ευρώ για Delta-Singular
Σύσταση ”διακράτησης” (hold) της μετοχής της Δέλτα-Singular κάνει στην πρώτη της έκθεση γιατην εταιρία η HSBC, θέτοντας ως τιμή στόχο τα 2,97 ευρώ.

Στην έκθεση με ημερομηνία 30 Οκτωβρίου, αναφέρεται ως πλεονέκτημά το διαφοροποιημένο μίγμα προϊόντων της εταιρίας, που της δίνει την δυνατότητα να αναπτυχθεί σε ποικίλες αγορές, καθώς και η ηγετική θέση σε προϊόντα μισθοδοσίας και του business software.

Επίσης αναφέρεται, ότι θετικά στην ανάπτυξη της εταιρίας θα επιδράσουν οι επενδύσεις από την ΕΕ σε έργα ηλεκτρονικής υποδομής (software, hardware and services) ύψους 2,9 τρισ. που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα, καθώς και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις για την περίοδο 2001-2004, το ΕΒΙΤDA αναμένεται να αυξάνεται με μέσο ετήσιο ρυθμό 28,5% ενώ ο μέσος ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης των πωλήσεων της προσδοκάται, ότι θα είναι στο 19,5%.

Ο οίκος προσθέτει, ότι η αποτίμηση της μετοχής είναι ”ελκυστική” συγκριτικά με το δείκτη Eurotop 300 Software & Compruter Services, ενώ αναφέρει ότι, σε όρους P/E και EV/Ebitda, διαπραγματεύεται με discount έναντι αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v