Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραδίδει τα κέρδη η Σοφοκλέους

Την κατοχύρωση των κερδών του διημέρου φαίνεται να προτιμούν οι ενεργοί επενδυτές στη Σοφοκλέους, με αποτέλεσμα ο Γενικός Δείκτης να χάνει το σύνολο των κερδών και η πλειοψηφία των μετοχών να περνά σε αρνητικό πρόσημο. Στο ”κόκκινο” και οι ευρωαγορές μετά την επάνοδο των φόβων για πληθωρισμό αλλά και τα αρνητικά futures στη Wall. Διατηρούν τα κέρδη οι τράπεζες.

Την κατοχύρωση των κερδών του διημέρου φαίνεται να προτιμούν οι ενεργοί επενδυτές στη Σοφοκλέους, με αποτέλεσμα ο Γενικός Δείκτης να χάνει το σύνολο των κερδών και η πλειοψηφία των μετοχών να περνά σε αρνητικό πρόσημο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι απώλειες του Small Cap 80 ξεπερνούν το 2,5%, ενώ η αναλογία ανοδικών προς πτωτικές διαμορφώνεται στο 1/3,5.

Τα επιθετικά σχόλια ενός κυβερνήτη της αμερικανικής Federal Reserve για πληθωρισμό και επιτόκια, σε συνδυασμό με την αναπάντεχη πτώση της βιομηχανικής παραγωγής στην ευρωζώνη αλλά και το έντονο ράλι των τελευταίων δύο ημερών, ωθούν τις ευρωαγορές σε ήπια υποχώρηση, παραδίνοντας τα πρωινά κέρδη, ενώ και τα futures της αμερικανικής αγοράς προοιωνίζονται πτωτικό άνοιγμα στη Wall Street.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v