Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Notos: Μείωση τιμής-στόχου στα 3,4 ευρώ από HSBC

Σε 3,4 από 4,1 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Notos Com η HSBC, υποβαθμίζοντας παράλληλα και τη σύσταση σε ”neutral”, καθώς μειώνει αισθητά τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή των ετών 2006 και 2007.

Notos: Μείωση τιμής-στόχου στα 3,4 ευρώ από HSBC
Σε 3,4 από 4,1 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Notos Com η HSBC, υποβαθμίζοντας παράλληλα και τη σύσταση σε ”neutral”.

Σε έκθεσή του με ημερομηνία 16 Ιουνίου ο οίκος προχωρά σε καθοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών του για τα κέρδη ανά μετοχή του 2006 (κατά 31%) και του 2007 (κατά 19%) λόγω της πίεσης στις προοπτικές ανάπτυξης.

Αν και η HSBC στέκεται στη συμπίεση των περιθωρίων και στην πιο αδύναμη λειτουργική επίδοση, παρατηρεί πως η αδυναμία της τιμής δημιούργησε αγοραστική ευκαιρία.

Η μετοχή διαπραγματεύεται με σημαντικό discount έναντι των διεθνών ανταγωνιστών της τόσο σε επίπεδο PE όσο και σε επίπεδο EV/EBITDA, καθρεφτίζοντας τον αυξανόμενο ανταγωνισμό στη δραστηριότητα των department stores, τη μειούμενη δυναμική στο τμήμα καλλυντικών του ομίλου και την απουσία οποιουδήποτε καταλύτη ανάπτυξης βραχυπρόθεσμα, αναφέρει η έκθεση.



Η μετοχή της Notos ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 15ης Ιουνίου στα 2,82 ευρώ.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v