Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συνεχίζεται η άνοδος

Σε θετικό πεδίο εκτιμούν οι αναλυτές οτι θα κινηθεί και σήμερα η Σοφοκλέους, βρίσκοντας στήριγμα στην ανοδική πορεία των ευρωπαϊκών και των αναδυόμενων αγορών. Προειδοποιούν ωστόσο οτι η περίοδος αστάθειας δεν έχει ακόμα τελειώσει.

ΑΧΕ: Συνεχίζεται η άνοδος
Τι εκτιμάται για σήμερα: Συνέχιση της αστάθειας στη Σοφοκλέους αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis.

H Proton Securities εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα ανοίξει θετικά και σήμερα, ενώ αναμένει ότι η αστάθεια θα παραμείνει εν όψει της λήξης των παραγώγων.

Η Σίγμα Securities από την πλευρά της αναφέρει στο πρωινό report της ότι παραμένει επιφυλακτική για το αν η χθεσινή ανάκαμψη μπορεί να μετεξελιχθεί σε ανοδική τάση και αναμένει τις συνεδριάσεις της επόμενης εβδομάδας. Για σήμερα εκτιμά ότι η ανάκαμψη στις διεθνείς αγορές ίσως επιτρέψει στη Σοφοκλέους να κινηθεί και σήμερα ανοδικά.

Οι ελληνικές μετοχές ανέκαμψαν χθες, ακολουθώντας την πορεία των ευρωπαϊκών και των αναδυόμενων αγορών, αναφέρει η Εγνατία Finance. Για σήμερα εκτιμά ότι οι αγορές θα κινηθούν ανοδικά, ωστόσο δεν θεωρεί ότι μπορεί ακόμα να γίνεται λόγος για τέλος της περιόδου αστάθειας και για αντιστροφή της τάσης.

Τι έγινε χθες: Σε ράλι επιδόθηκαν χθες οι ελληνικές μετοχές, με τη στήριξη των διεθνών αγορών. Η χθεσινή συνεδρίαση, σύμφωνα με τη Marfin Analysis, χαρακτηρίστηκε από επιθετικό αγοραστικό ενδιαφέρον, το οποίο σε συνδυασμό με την απουσία πωλητών, οδήγησε την αγορά αρκετά υψηλότερα. Ο δείκτης FTASE 20 έκλεισε με κέρδη 5,4%, ενώ ο FTSEM 40 ενισχύθηκε κατά 5,7%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v