ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΧΑΚ: Μια Δήμητρα… μισοτιμής!

ΧΑΚ: Μια Δήμητρα… μισοτιμής!

Ο πρόεδρος της Δήμητρα Επενδυτική, Στ. Ευαγόρου, μιλά για το χαρτοφυλάκιο και την πολιτική διαχείρισης. Διαπραγματεύεται στο ΧΑΚ με discount 50% και οι επενδύσεις σε μετοχές ανέρχονται σε 45% των συνολικών κεφαλαίων.

Σακελλάρης:

Σακελλάρης:"Δεν υπάρχει πρόβλημα υπερχρέωσης"

Πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του ως αντιπροέδρου της EΤΕπ ο Πλ. Σακελλάρης μιλά για τον πληθωρισμό, την υπερχρέωση των νοικοκυριών & προσπαθεί να προβλέψει τις εξελίξεις.

Entersoft: Γιατί προσδοκά ισχυρό growth

Entersoft: Γιατί προσδοκά ισχυρό growth

Ξεκινά σήμερα η διαπραγμάτευση της Entersoft στην ΕN.A. με τιμή εισαγωγής τα €2,52. Ο CEO, κ. Α. Κοτζαμανίδης, εξηγεί πώς θα δρομολογηθεί το βαλκανικό εγχείρημα και εκτιμά διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης φέτος.

ΕΛΙΧΘ: Στον

ΕΛΙΧΘ: Στον "αφρό" της κερδοφορίας και το 2008

Οι αυξημένες πωλήσεις αλλά και οι οικονομίες κλίμακας θα ενισχύσουν τα κέρδη των Ελληνικών Ιχθυοκαλλιεργείων το 2008 εκτιμά ο πρόεδρος του ΔΣ, Ι. Κατσιβέλης. Τι δηλώνει για τις συνεργασίες, τις εξαγορές και τη μετοχή.

F.G. Europe: Πώς θα διατηρηθεί η ισχυρή ανάπτυξη

F.G. Europe: Πώς θα διατηρηθεί η ισχυρή ανάπτυξη

Τις προϋποθέσεις διατήρησης της ισχυρής ανάπτυξης και το υπόλοιπο του 2008 αναλύει ο διευθύνων σύμβουλος της F.G. Europe, κ. Ι. Παντούσης. Τι σχολιάζει για την τουρκική αγορά, τον κλάδο της ενέργειας.

ΟΠΑΠ: Τα επόμενα βήματα ανάπτυξης

Πρώτη προτεραιότητα για τον ΟΠΑΠ είναι η εσωτερική αναδιάρθρωση, που θα επιτρέψει διεθνή και ενδεχομένως "κάθετη" επέκταση, τονίζει ο CEO, κ. Χ. Χατζηεμμανουήλ. Τι λέει για επιστροφή κεφαλαίου, εξαγορές, μονοπώλιο.

ΗΛΕΑΘ: "Στόχος" τρεις νέες αγορές έως το 2009

Σε περαιτέρω επέκταση σε οκτώ αγορές της NA Ευρώπης, εντός της επόμενης τριετίας, στοχεύει η Ηλεκτρονική Αθηνών, όπως επισημαίνει ο πρόεδρός της, Ιωάννης Στρούτσης. Τι εκτιμά για μεγέθη 2008.

Φουρλής: Στο 1 δισ. ο τζίρος των ΙΚΕΑ στην 5ετία

"Συντηρητικό" χαρακτηρίζει τον στόχο για τζίρο των ΙΚΕΑ άνω του 1 δισ. ευρώ το 2013 ο επικεφαλής του ομίλου, Β. Φουρλής. Το σχέδιο ανάπτυξης στην πενταετία. Νέα ιδέα μελετά ο επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Λαυρεντιάδης: "Κράτει" στις εξαγορές από Alapis

«Δεν είμαστε πλέον τόσο "βιαστικοί" όσο ήμαστε πριν από 6 μήνες», επισημαίνει ο Λ. Λαυρεντιάδης, τονίζοντας ότι η Alapis διαθέτει ρευστότητα € 300 εκατ. Τέλη Ιουνίου πιθανή νέα εξαγορά. Σημαντική πρωτοβουλία στις ΗΠΑ.

Κ. Χαλιωρής: «Επέκταση μέσω εξαγορών»

Οι αγορές του Αραβικού Κόλπου και της Λατινικής Αμερικής περιλαμβάνονται στους άμεσους στόχους επέκτασης της Πλαστικά Θράκης σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Κ. Χαλιωρή. Τι εκτιμά για τα αποτελέσματα του 2008.

Π. Μυλωνάς: Η ΕΤΕ "βλέπει" Ουκρανία - Αίγυπτο

Μαΐλλης: "Εύκολο" το turn around λέει ο CFO

"Υπάρχουν ευκαιρίες στην ελληνική αγορά"

"Ανοιχτό παιχνίδι για όλους στην ενέργεια"

Σαρρής: Μονόδρομος η διεθνοποίηση της Τρ. Κύπρου

Φ. Καραβίας: Η κρίση θα έχει συνέχεια

ΟΛΠ: Αρχές '09 πιάνουν δουλειά οι επενδυτές

Γ. Σπύρου: Μοχλός ανάπτυξης από Μέση Ανατολή

Γ. Ρούσσος: Στόχος το +15% στον όγκο πωλήσεων

”Στόχος της Mediterra οι στρατηγικές συνεργασίες”

v