Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Magna Trust: Στις 2.850 μονάδες η άνοδος το 2004

Magna Trust: Στις 2.850 μονάδες η άνοδος το 2004

Η τεχνική ανάλυση για το 2004 δίνει σαν όριο εξάντλησης της ανοδικής κίνησης τις 2.850 µονάδες µε πρώτο επίπεδο αντίστασης τις 2.550 και στήριξη τις 2.050 µονάδες, επισημαίνεται στο report της Magna Trust για τη ”στρατηγική α’ τριμήνου 2004”. Οι επενδυτικές επιλογές, οι προβλέψεις, οι κίνδυνοι.

Οι 20 ”overweight” επιλογές της Π&Κ για το 2004

Οι 20 ”overweight” επιλογές της Π&Κ για το 2004

Τα συν και τα πλην, αλλά και οι παράγοντες που θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στις προοπτικές των 20 ”overweight” επιλογών σκιαγραφούνται στην έκθεση της Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ με τίτλο ”Outlook 2004=Olympics + Elections”.

Magna Trust: ”Η αναδιάρθρωση έφερε αποτελέσματα”

Magna Trust: ”Η αναδιάρθρωση έφερε αποτελέσματα”

Τράπεζες και ναυτιλία αποτέλεσαν τη μεγάλη έκπληξη στα αποτελέσματα εννεαμήνου 2003 σχολιάζει η Magna Trust, επισημαίνοντας ότι η ”αναδιάρθρωση έφερε αποτελέσματα”. Τα κέρδη προ φόρων του συνόλου των εισηγμένων ενισχύθηκαν κατά 14%,(εταιρικές καταστάσεις) ενώ ο κύκλος εργασιών ενισχύθηκε κατά 12%. Δείτε τα πλήρη αρχεία.

Merit: Θετική αναστροφή για 27 - Αρνητική για 15

Merit: Θετική αναστροφή για 27 - Αρνητική για 15

Είκοσι επτά συνολικά εισηγμένες επιχειρήσεις παρουσίασαν θετική αναστροφή της τάσης στο εννεάμηνο του 2003, καταγράφοντας κέρδη έναντι ζημιών πέρυσι, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Merit ΑΧΕΠΕΥ. Στον αντίποδα, σε ζημιογόνο ”γύρισε” το εννεάμηνο για δεκαπέντε συνολικά εισηγμένες. Δείτε τους σχετικούς πίνακες της Merit ΑΧΕΠΕΥ.

Magna Trust: Τα 9μηνα για το 80% των εισηγμένων

Magna Trust: Τα 9μηνα για το 80% των εισηγμένων

Αύξηση 28,1% στα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας παρουσιάζουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου του 80% των εισηγμένων εταιριών με βάση τα στοιχεία της Magna Trust. Δείτε την πλήρη λίστα.

10+1 οδηγίες για τη χρήση πιστωτικών καρτών

Εντεκα βασικές οδηγίες αναφορικά με τη χρήση των πιστωτικών καρτών εξέδωσε η Ενωση Ελληνικών Τραπεζών με γνώμονα την προστασία του καταναλωτή και την ασφάλεια των συναλλαγών. Θυμηθείτε ότι η κάρτα σε συνδυασμό με το ΡΙΝ είναι μετρητά.

Magna Trust: Η πλήρης λίστα (345) με τα εξάμηνα

Θετικός κρίνεται ο απολογισμός του εξαμήνου 2003 για το σύνολο των εισηγμένων (345), καθώς αύξησαν τα κέρδη προ φόρων κατά 12% σε μητρική και 14% σε ενοποιημένη βάση, ενώ παράλληλα αύξησαν γραμμικά τον κύκλο εργασιών τους, επισημαίνει ο Μάνος Χατζηδάκης της Magna Trust ΑΧΕΠΕΥ.

Magna Trust: Τα εξάμηνα 250 εταιριών

Αύξηση 16% στα προ φόρων κέρδη σε επίπεδο μητρικής και 24,5% στα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας προκύπτει από την επεξεργασία των αποτελεσμάτων εξαμήνου 250 εισηγμένων που έδωσε στη δημοσιότητα η Μagna Trust. Δείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία.

EFG Securities: Τα πλήρη αποτελέσματα α’ τριμήνου

Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 12,6%, που, ωστόσο, δεν μετουσιώθηκε σε ανάλογη αύξηση κερδών (1,8%), δείχνουν τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου 2003, που συγκέντρωσε η EFG Eurobank ΑΧΕ. Δείτε τις λίστες με τους τζίρους, τα κέρδη προ φόρων μετά την αφαίρεση δικαιωμάτων μειοψηφίας και τα κέρδη προ φόρων και τόκων. Συγκεντρωτικά στοιχεία κατά κλάδο.

Magna Trust: Τι δείχνουν τα τρίμηνα 249 εισηγμένων

Για ”θετικά αποτελέσματα τριμήνου με βάση τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα” κάνει λόγο ο κ. Μ. Χατζηδάκης, της Magna Trust, επισημαίνοντας ότι με βάση τα ΔΛΠ, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Οριακή αύξηση εμφάνισαν τα κέρδη των εισηγμένων, όπως προκύπτει από τα ενδεικτικά στοιχεία 249 εταιριών, ενώ αυξημένος ήταν και ο τζίρος.

Αβεβαιότητα ασχέτως Ιράκ, ”βλέπει” η Citigroup

Magna Trust: Αποτελέσματα και μερίσματα 2002

Eurobank Sec: Ολα τα αποτελέσματα του 2002

Οι top επιλογές της Merit ΑΧΕΠΕΥ για το 2003

Εθνική ΑΧΕ: Οι αγαπημένες μετοχές και κλάδοι

Citigroup: Δύο όψεις για 9 σενάρια του 2003

Ανάλυση της Φάσμα για τα 9μηνα (universe)

Πόσο μειώθηκε η... μείωση της κερδοφορίας το 9μηνο

Magna Trust: Τα 9μηνα όλων των εισηγμένων (update)

Citigroup: Τι εκτιμούν 2 ”γκουρού” για τις αγορές

v