Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Magna Trust: Τα εξάμηνα 250 εταιριών

Αύξηση 16% στα προ φόρων κέρδη σε επίπεδο μητρικής και 24,5% στα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας προκύπτει από την επεξεργασία των αποτελεσμάτων εξαμήνου 250 εισηγμένων που έδωσε στη δημοσιότητα η Μagna Trust. Δείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία.

Magna Trust: Τα εξάμηνα 250 εταιριών
Τα συγκεντρωτικά στοιχεία με τα αποτελέσματα 250 εισηγμένων έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Τμήμα Ανάλυσης της Magna Trust ΑΧΕΠΕΥ.

Σε επίπεδο μητρικής (απλά αποτελέσματα εξαμήνου 2003) προκύπτει αύξηση 16% στα κέρδη προ φόρων για το σύνολο των 250 εισηγμένων, ενώ σε ενοποιημένο επίπεδο η αύξηση των προ φόρων κερδών και δικαιωμάτων μειοψηφίας ανέρχεται στο 24,5%.

Οσον αφορά στον κύκλο εργασιών αυτός εμφανίζεται αυξημένος κατά 12,8%, ενώ σε ενοποιημένο επίπεδο η αύξηση ανέρχεται στο 14,2%.

Εαν από το γενικό σύνολο αφαιρεθούν οι τράπεζες, οι ασφάλειες και οι επενδυτικές τότε η αύξηση των κερδών προ φόρων διαμορφώνεται στο 15,2% σε επίπεδο μητρικής και σε 22,3% σε επίπεδο ομίλου.

Αντίστοιχα ο κύκλος εργασιών διαμορφώνεται στο 12,8% σε επίπεδο μητρικής, ενώ σε ενοποιημένο επίπεδο παραμένει αμετάβλητος (14,2%).

* Οι πίνακες δημοσιεύονται στη Δεξιά Στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v