Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Ταμπλό... στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

Ταμπλό... στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης η Σοφοκλέους, καθώς στο ταμπλό υπάρχουν arbitrages, ορισμένα από τα προϋπάρχοντα discounts έχουν διευρυνθεί, ενώ, τέλος, σε ορισμένους κλάδους υπάρχουν και σημαντικές αποκλίσεις αποτιμήσεων. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις κλάδων και εισηγμένων εταιριών.

Δημοσκόπηση του euro2day για κέρδη ’07 των ΕΛΠΕ

Δημοσκόπηση του euro2day για κέρδη ’07 των ΕΛΠΕ

Στα 341 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 31%, αναμένεται να διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη των Ελληνικών Πετρελαίων το 2007 σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 8 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day.gr και του Thomson Financial News.

Οι μερισματικές αποδόσεις των μεγάλων του ΧΑ

Οι μερισματικές αποδόσεις των μεγάλων του ΧΑ

Σε περιόδους αβεβαιότητας στις μετοχικές αγορές οι μερισματικές αποδόσεις κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στο προσκήνιο και αποτελούν κρίσιμο στοιχείο για τη θετική αξιολόγηση ενός τίτλου, από πλευράς τόσο των αναλυτών όσο και των επενδυτών. Οι εκτιμήσεις των αναλυτών για τις μετοχές του FTSE 20 και Mid 40. Πλήρης πίνακας.

Δημοσκόπηση του euro2day για κέρδη ’07 της 3Ε

Δημοσκόπηση του euro2day για κέρδη ’07 της 3Ε

Στα 464 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της 3Ε το 2007, καταγράφοντας άνοδο 39%, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 12 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day.gr και του Thomson Financial News. Πού θα εστιάσουν οι αναλυτές, τι εκτιμάται για πωλήσεις και EBITDA.

ΕΕΧ: Μείωση 10,75% στο ενεργητικό τον Ιανουάριο

ΕΕΧ: Μείωση 10,75% στο ενεργητικό τον Ιανουάριο

Mείωση 44,45 εκ. ευρώ (-10,75%), ακολουθώντας την αρνητική πορεία των τιμών των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, παρουσίασε το σύνολο της καθαρής αξίας ενεργητικού των 8 Εισηγμένων στο Χ.Α. Εταιριών Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου διαμορφώθηκε στο τέλος Ιανουαρίου στα 369,1 εκατ. € έναντι 413,6 εκατ. € της 31ης Δεκεμβρίου 2007, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τη Βάση Δεδομένων που τηρεί η Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Οι αγορές και τα σημάδια ύφεσης στις ΗΠΑ

Αντίδοτο μέσα από τη μερική επαναφορά της θεωρίας του decoupling αναζητούν οι αγορές μετά τα χθεσινά απογοητευτικά στοιχεία του ISM για τον αμερικανικό κλάδο υπηρεσιών και τον πανικό που πυροδότησαν. Οι εκτιμήσεις των ξένων.

Τ. Πειραιώς: Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη ’07

Στα 643 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς το 2007, σημειώνοντας άνοδο 48%, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 11 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial News.

Αμοιβαία: Πτώση ενεργητικού 7,75% τον Ιανουάριο

Το γεγονός που χαρακτήρισε την αγορά Α/Κ τον Ιανουάριο, ήταν η έναρξη λειτουργίας του πρώτου Διαπραγματεύσιμου Αμοιβαίου Κεφαλαίου, του ”ALPHA ETF FTSE Athex 20 Μετοχικό Εσωτερικού”, με αρχικό ενεργητικό 142 εκ. ευρώ. Σχετικά με την εξέλιξη της αγοράς των Α/Κ, σημειώνουμε ότι τον Ιανουάριο παρατηρήθηκε πτώση ενεργητικών κατά 7,75%.

Σοφοκλέους: Οι ευκαιρίες της Κρίσης!

Τρόπους αντίδρασης απέναντι στη διεθνή αναταραχή που ”γκρέμισε” τις τιμές στο ΧΑ αναζητούν οι επενδυτές. Όσοι βλέπουν συνέχιση της κρίσης προσπαθούν να επιλέξουν το καταλληλότερο timing προκειμένου να μειώσουν τις θέσεις τους, ενώ οι αισιόδοξοι καταβάλλουν προσπάθεια για εντοπισμό εταιρειών στις οποίες αξίζει τον κόπο να ”χτίσουν” σταδιακά θέσεις. Η εικόνα σε τράπεζες και λοιπούς κλάδους.

Δημοσκόπηση του euro2day για κέρδη ’07 της ΕFG

Στα 842 εκατ. € θα ανέλθουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Eurobank το 2007, σημειώνοντας άνοδο 40% σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 10 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial News. Οι εκτιμήσεις για τα καθαρά έσοδα από τόκους, πού θα εστιάσουν οι αναλυτές.

Χ.Α.: Δεκάδες μετοχές με P/E χαμηλότερο του 10!

Αμοιβαία: Εκροές 1 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο

ΧΑ: Η πτώση, ο ρόλος των ξένων και οι κερδισμένοι

Γιατί φοβίζουν τώρα τα ακραία σενάρια στις αγορές

Τα παράλογα της πτώσης!

Σοφοκλέους: Επιστροφή στο... 2006!

Μετοχικά: Κατέγραψαν απώλειες χαμηλότερες του ΓΔ

Ποια Μετοχικά Α/Κ ξεχώρισαν στην 3τία και το 2007

Σοφοκλέους: Τα TOP PICKS των ισχυρών για το 2008!

Praxis: ”Κατενάτσιο” στη Σοφοκλέους το 2008

v