Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη Q1 του Σαράντη

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη Q1 του Σαράντη

Οι απεργίες στα λιμάνια αλλά και η επανακυκλοφορία του αρώματος STR8 θα επηρεάσουν τα αποτελέσματα Q1 του Σαράντη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του TFN. Tα μεγέθη.

Δημοσκόπηση euro2day για το Q1 της Motor Oil

Δημοσκόπηση euro2day για το Q1 της Motor Oil

Tα κέρδη από τα αποθέματα αλλά και η ισχυρή ζήτηση για diesel θα αποτελέσουν καταλύτες για το α΄ τρίμηνο της Motor Oil, εκτιμούν 9 αναλυτές σε δημοσκόπηση του euro2day και του TFN. Τι προβλέπουν για τα μεγέθη.

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη Q1 της ΔΕΗ

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη Q1 της ΔΕΗ

Στα 38 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη της ΔΕΗ στο α΄ 3μηνο, καταγράφοντας πτώση 7,3%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις 8 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση των euro2day.gr και Thomson Financial News.

Δημοσκόπηση euro2day για μεγέθη Q1 της Εθνικής

Δημοσκόπηση euro2day για μεγέθη Q1 της Εθνικής

Στα 843 εκ. € αναμένεται να ανέλθουν τα καθαρά έσοδα από τόκους της Εθνικής στο α΄ τρίμηνο, καταγράφοντας άνοδο 19,6%, σύμφωνα με εκτιμήσεις 15 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του TFN.

ΧΑ: 8+1 μετοχές έτοιμες για όλα

ΧΑ: 8+1 μετοχές έτοιμες για όλα

Μπορεί οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές να κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ, αλλά τα "τρελά" κέρδη τα αποκομίζουν αυτοί που αναλαμβάνουν ρίσκο. Εννέα περιπτώσεις για... τολμηρούς επενδυτές στο ΧΑ. 

Alpha: Τι προβλέπουν 12 αναλυτές για το Q1

Η ενίσχυση των χορηγήσεων σε Ελλάδα και ΝΑ. Ευρώπη θα αποτελέσει την ατμομηχανή της κερδοφορίας της Alpha στο Q1, εκτιμούν αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση των euro2day και ΤFN. Τα μεγέθη.

"Overweight" για 24 μετοχές η Εθνική - Π&Κ

Είκοσι τέσσερις μετοχές περιέχει η λίστα υπεραπόδοσης της Εθνική-Π&Κ, με κυριότερες επιλογές τις Φουρλή, ΟΠΑΠ, Jumbo, ΜΕΤΚΑ, Motor Oil & ΕΛΤΕΧ. Οι τιμές-στόχοι, οι αποτιμήσεις. Τα περιθώρια ανόδου.

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη Q1 του ΟΠΑΠ

Η συμβολή του KΙΝΟ και του Στοίχημα θα συμβάλουν στην ενίσχυση των κερδών α΄ τριμήνου του ΟΠΑΠ, εκτιμούν 8 αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση των euro2day και TFN. Πώς θα κινηθούν κέρδη, ΕBITDA και τζίρος.

Αγορές: Κερδίζουν πόντους οι «αρκούδες»...

Τα σημεία κινδύνου που αναπτύσσονται για τις αγορές ανιχνεύουν οι επενδυτικοί οίκοι αναπροσαρμόζοντας συστάσεις για χρηματιστήρια και κλάδους. Ποια εικόνα σχηματίζεται μεσοπρόθεσμα. Τι μέλλει γενέσθαι στο ΧΑ.

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη Q1 της Frigoglass

Στα 20 εκατ. € θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη της Frigoglass το α΄ 3μηνο, σημειώνοντας άνοδο 7%, σύμφωνα με εκτιμήσεις 5 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial News.

Σοφοκλέους: Τα μερίσματα… που φωνάζουν!

Πού ψωνίζει τώρα το «έξυπνο χρήμα»

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη Q1 της Πειραιώς

Σοφοκλέους: Οι μετοχές που ξεχωρίζουν!

Δημοσκόπηση του euro2day για κέρδη Q1 των ΕΛΠΕ

Ο Α. Ξενόφος στον "Θεσμικό Επενδυτή"

Δημοσκόπηση του euro2day για κέρδη Q1 της ΕΧΑΕ

Κίνδυνοι και ευκαιρίες για 5+1 εισηγμένες

ΕΕΧ: Αύξηση ενεργητικού 1,9% τον Απρίλιο

Δημοσκόπηση του euro2day για κέρδη Q1 της 3Ε

v