ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ:  Αύξηση 28% στα κέρδη 9μηνου λέει η Εθνική

ΟΠΑΠ: Αύξηση 28% στα κέρδη 9μηνου λέει η Εθνική

Aύξηση 28% σε ετήσια βάση θα σημειώσουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη εννεαμήνου του ΟΠΑΠ, αναφέρει η Εθνική ΑΧΕ σε έκθεσή της (07/10), θέτοντας τιμή-στόχο τα 15,8 ευρώ και συνιστώντας ”Market Perform”.

Μοχλός: Τα 0,64 ευρώ η τιμή-στόχος από Artion Sec.

Μοχλός: Τα 0,64 ευρώ η τιμή-στόχος από Artion Sec.

Τα 0,64 ευρώ θέτει ως τιμή-στόχο για τη Μοχλός η Artion Securities, ενώ συνιστά ”buy” (8/10/2004). Η χρηματιστηριακή είναι θετική για την εταιρία, ενώ εκτιμά ότι η θέση της μητρικής της (Τεχνική Ολυμπιακή) θα βοηθήσει τη συμμετοχή της Μοχλός σε αυτοχρηματοδοτούμενα έργα.

Unisystems: Υποβάθμιση σύστασης από Εθνική ΑΧΕ

Unisystems: Υποβάθμιση σύστασης από Εθνική ΑΧΕ

Στα 1,75 ευρώ από τα 2,08 ευρώ περικόπτει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Unisystems η Εθνική ΑΧΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 6 Οκτωβρίου, στην οποία υποβαθμίζει και τη σύσταση από ”buy” σε ”market perform”.

Aνάλυση της Αλκή ΑΧΕ για την Ευρωσύμβουλοι

Aνάλυση της Αλκή ΑΧΕ για την Ευρωσύμβουλοι

Στα 0,66 εκατομμύρια ευρώ εκτιμά τα καθαρά κέρδη της Ευρωσύμβουλοι για το 2004, η ανάλυση της Αλκή Χρηματιστηριακή που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2004. Οι πωλήσεις της εταιρίας για το 2004 εκτιμώνται στα 6,4 εκατ. ευρώ.

VRS: Στα 4,51 ευρώ η δίκαιη τιμή για τη Νεοχημική

VRS: Στα 4,51 ευρώ η δίκαιη τιμή για τη Νεοχημική

Τα 4,51 ευρώ αποδίδει ως δίκαιη τιμή η VRS (Valuation & Research Specialists) σε ανάλυσή της με ημερομηνία 1η Οκτωβρίου για την εταιρία Νεοχημική Λαυρεντιάδης, επισημαίνοντας ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2004 ήταν ελαφρώς υψηλότερα των προβλέψεών της.

Ανάλυση της Αλκή Χρηματιστηριακή για τη Λύκος

Στα 3,40 ευρώ υπολογίζεται η δίκαιη τιμή ανά μετοχή της Inform Π. Λύκος σε ανάλυση της VRS για λογαριασμό της Αλκή Χρηματιστηριακή με ημερομηνία 8 Σεπτεμβρίου 2004, όπου χρησιμοποιείται το μοντέλο προεξόφλησης ταμειακών ροών. Εκτιμήσεις για την πορεία των μεγεθών τα έτη 2004, 2005 και 2006.

Ανάλυση της Αλκή Χρηματιστηριακή για τη Frigoglass

Στα 4,67 ευρώ υπολογίζει την αξία της μετοχής της Frigoglass η Αλκή Χρηματιστηριακή σε ανάλυση που επεξεργάσθηκε για λογαριασμό της η VRS, χρησιμοποιώντας το μοντέλο προεξόφλησης ταμειακών ροών. Τι εκτιμά για τις προοπτικές της εταιρίας και πού εντοπίζει τους σημαντικότερους ”επενδυτικούς κινδύνους”.

Σύσταση ”αγορά” για ΣΙΔΕΝΟΡ από CFS

Σύσταση ”αγορά” θέτει η CFS ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της ΣΙΔΕΝΟΡ σε ανάλυσή της (28/9), όπου αναφέρει πως πρόκειται για μια αξιόλογη μεσο-μακροπρόθεσμη επενδυτική επιλογή καθώς διαπραγματεύεται ”ελκυστικά” 12,2 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2004.

ΟΤΕ: Στα 12,40 ευρώ η τιμή-στόχος από Εθνική

Την τιμή-στόχο των 12,40 ευρώ και τη σύσταση ”buy” διατηρεί η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή του ΟΤΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου 2004, όπου αναθεωρεί τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2004 και του 2005.

ΜΑΡΑΚ: Σύσταση ”αγορά” από την Πεντεδέκας

Σύσταση ”αγορά” με τιμή-στόχο τα 3 ευρώ με βάση επενδυτικό ορίζοντα 12 μηνών περιέχει μελέτη που διεξήχθη από το Τμήμα Ανάλυσης της ΠΕΝΤΕΔΕΚΑΣ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της εταιρίας ΜΑΡΑΚ.

Εθνική ΑΧΕ: Τιμές-στόχοι για ΔΕΗ, Τιτάν και Folli

FG Europe: Τα 4,81 ευρώ δίκαιη τιμή από VRS

ΚΑΕ: Τα 17,9 ευρώ η νέα τιμή-στόχος από Εθνική ΑΧΕ

Cosmote: Αναθεώρηση εκτιμήσεων για EPS από Εθνική

Hyatt: Τιμή-στόχος τα 9,72 ευρώ από Εθνική ΑΧΕ

ΟΠΑΠ: Τιμή-στόχος τα 15,80 ευρώ από Εθνική

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Εμπορική Τράπεζα

Εθνική ΑΧΕ: Τιμές-στόχοι για Μυτιληναίο - ΜΕΤΚΑ

Ανάλυση της VRS για Unisystems

Praxis AXE: Στα 9,7 ευρώ ”βλέπει” την Hyatt

v