Νεοχημική: Στα 5,33 ευρώ η δίκαιη τιμή από VRS

Δίκαιη τιμή τα 5,33 ευρώ για τη μετοχή της ”Νεοχημική Λαυρεντιάδης” θέτει η Valuation & Research Specialists (VRS) σε ανάλυσή της με ημερομηνία 7 Απριλίου 2005. Το δυνατό σημείο του ομίλου, εκτιμά η VRS, αποτελεί, μεταξύ άλλων, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων του.

Νεοχημική: Στα 5,33 ευρώ η δίκαιη τιμή από VRS
Δίκαιη τιμή τα 5,33 ευρώ για τη μετοχή της ”Νεοχημική Λαυρεντιάδης” θέτει η Valuation & Research Specialists (VRS) σε ανάλυσή της με ημερομηνία 7 Απριλίου 2005.

Η μετοχή της Νεοχημικής ”έκλεισε” στα 3,74 ευρώ στη συνεδρίαση της 8ης Απριλίου.

Το δυνατό σημείο του ομίλου, εκτιμά η VRS, αποτελεί η υψηλή ποιότητα των προϊόντων του αλλά και η σχέση εμπιστοσύνης με πολυεθνικά groups.

H Nεοχημική επιδιώκει να ”εκμεταλλευτεί” την παραπάνω σχέση ώστε να επεκταθεί περαιτέρω η συνεργασία στις αγορές των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης. Παράλληλα στην στρατηγική του ομίλου περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η εγκαθίδρυση θυγατρικών στο εξωτερικό τονίζεται στην ανάλυση.

Για το 2005 τα καθαρά κέρδη της εισηγμένης προβλέπεται να ανέλθουν στα 10,61 εκατ. ευρώ και ο κύκλος εργασιών στα 120 εκατ. ευρώ.

Oι αναλυτές της VRS εκτιμούν για τα καθαρά κέρδη 2004 - 2009 της εισηγμένης μέση ετήσια αύξηση (CAGR) ύψους 26,57%, ενώ για την αντίστοιχη περίοδο οι εκτιμήσεις για το CAGR των ενοποιημένων πωλήσεων κάνουν λόγο για ενίσχυση 32,27%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v