Praxis: Σε αναζήτηση καταλύτη η Σοφοκλέους

Στα θέματα της επίλυσης του ασφαλιστικού των τραπεζών και της εθελουσίας εξόδου του ΟΤΕ θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον της επενδυτικής κοινότητας την τρέχουσα εβδομάδα, εκτιμά η Praxis στην εβδομαδιαία στρατηγική της (29/03) με τίτλο ”Αναζητώντας καταλύτες”.

Praxis: Σε αναζήτηση καταλύτη η Σοφοκλέους
Στα θέματα της επίλυσης του ασφαλιστικού των τραπεζών και της εθελουσίας εξόδου του ΟΤΕ θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον της επενδυτικής κοινότητας την τρέχουσα εβδομάδα, εκτιμά η Praxis Xρηματιστηριακή στο report για την εβδομαδιαία στρατηγική της (29/03) με τίτλο ”Αναζητώντας καταλύτες”.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή κάνει λόγο για την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου αναφορικά με τον ΟΠΑΠ αλλά και την παρουσίαση του επικαιροποιημένου Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης από τον κ. Αλογοσκούφη.

Στις κυριότερες επενδυτικές επιλογές της Praxis περιλαµβάνονται οι εταιρίες: Coca Cola 3E, Γερµανός, Hyatt, Intralot, Kleemann, Inform Λύκος, Σαράντης, Jumbo, Αλουµίνιο της Ελλάδος και Μυτιληναίος.

Για τη μετοχή της 3Ε η χρηματιστηριακή έχει θέσει τιμή στόχο τα 22,4 ευρώ, ενώ για την Kleeman τα 5,94 ευρώ. Εξάλλου, στα 9,8 ευρώ βλέπει την Hyatt, ενώ στα 4,4 ευρώ θέτει τον πήχη για τη μετοχή της Inform Λύκος.

Παράλληλα στην εβδομαδιαία στρατηγική επισημαίνεται ότι οι επενδυτικές επιλογές παρουσιάζουν μέση υπεραπόδοση σε σχέση με το Γενικό Δείκτη της τάξεως του 9,3%, ενώ η αντίστοιχη σταθμισμένη υπεραπόδοση με βάση την κεφαλαιοποίηση ανέρχεται σε 10,65%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v