Praxis: Αυξημένη συσχέτιση με τις διεθνείς αγορές

Σε επίπεδα χαμηλότερα από τη ”δίκαιη αποτίμηση”, των 2.970 μονάδων, κινείται ο Γενικός Δείκτης, λόγω του διεθνούς αρνητικού περιβάλλοντος, αναφέρει η Praxis International στο εβδομαδιαίο της report, όπου εκτιμά πως η Σοφοκλέους δύναται να κινηθεί αυτόνομα από τις ξένες αγορές εάν επιλυθεί το θέμα του Ασφαλιστικού των τραπεζών.

Praxis: Αυξημένη συσχέτιση με τις διεθνείς αγορές
Σε επίπεδα χαμηλότερα από τη ”δίκαιη αποτίμηση”, των 2.970 μονάδων, κινείται ο Γενικός Δείκτης αναφέρει η Praxis International στο εβδομαδιαίο της report με ημερομηνία 18 Απριλίου 2005.

Η χρηματιστηριακή εξηγεί πως αυτό οφείλεται στο διεθνές αρνητικό κλίμα, αν και επισημαίνει πως η έλλειψη καταλυτών από το εγχώριο µικροοικονοµικό και µακροοικονοµικό περιβάλλον οι οποίοι θα διαµορφώσουν την τάση, θα οδηγήσει σε ενίσχυση της συσχέτισης του ΧΑ µε τις κυριότερες µητροπολιτικές διεθνείς αγορές.

Εξάλλου, η Praxis International συμπληρώνει πως αυτό που δύναται να αντιστρέψει την τάση στο Χ.Α. και να το οδηγήσει σε ετερόφωτη πορεία σε σχέση µε τις διεθνείς αγορές, είναι η εξεύρεση λύσης στο πρόβληµα του Ασφαλιστικού των τραπεζών.

Σε ό,τι αφορά τις κυριότερες επενδυτικές επιλογές της η Praxis International αναφέρει τις μετοχές των: Coca-Cola 3E, Γερμανού, Hyatt, Intralot, Kleemann, Inform Λύκου, Γρ. Σαράντη, Jumbo, Αλουµίνιου της Ελλάδος και Μυτιληναίου.

* Το Εβδομαδιαίο report της Praxis International δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v