”Πόλεμος νεύρων” οι φήμες για Εθνική

Η έντονη νευρικότητα και οι συχνές εναλλαγές πρόσημου είναι οι ενδείξεις της αδημονίας που διακατέχει τη Σοφοκλέους αναφορικά με τα αποτελέσματα της Εθνικής, καθώς οι φήμες για ”θετική ή μη έκπληξη” διαδέχονται η μία την άλλη.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Όσο περνά η ώρα και πληθαίνουν οι εκτίμήσεις για τα αποτελέσματα της Εθνικής η αγορά επιδίδεται σε αλλεπάλληλες εναλλαγές πρόσημου, με τη νευρικότητα σε κυρίαρχο ρόλο.

Κίνηση που ακολουθούν με μικρά κέρδη η Alpha, Eurobank, Πειραιώς, ενώ στα 10,6 ευρώ παραμένει ο ΟΤΕ. Το θετικό είναι πως με συναλλαγές 65 εκατ. ευρω, που παραπέμπουν μάλλον στη χθεσινή συνεδρίαση είναι περισσότερες (190) οι ανοδικές μετοχές έναντι των πτωτικών (110).

Συντηρείται έτσι με μικρά κέρδη (3661 μονάδες) ο τραπεζικός δείκτης, ενώ θετική μεταβολή εμφανίζουν Πληροφορική, Μέταλλα, Χονδρικό Λιανικό Εμπόριο, Κατασκευές.

Σταδιακά ενισχύεται η τιμή μετοχών όπως οι ΑΛΤΕΚ, Επιχειρήσεις Αττικής, Αστήρ ΕΧΑΕ Axon, Βάρδας, Έμφασις Γενική Αποθηκών Γενικής Τράπεζας, Στρίντζης , ΔΙΕΚΑΤ, Τεγόπουλος, ΕΛΥΦ, Λαζαρίδη, και πολλών ακόμη.

Για την επόμενη ώρα προέχει η προς τα πάνω εικόνα εύρους διακύμανσης μεταξύ 2.078-2.092 μονάδων, με συναλλαγές που θα αυξάνονται γύρω από συγκεκριμένα χαρτιά υψηλής κεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v