ΟΤΕ: Ανοικτό θέμα η αλλαγή ηγεσίας (update)

Ανοικτό παραμένει σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το θέμα της διοικητικής κρίσης στον ΟΤΕ, ενώ αλληλοσυγκρουόμενες εμφανίζονται οι πληροφορίες αναφορικά με το αν θα αντικατασταθεί ή όχι ο πρόεδρος του ΟΤΕ.

ΟΤΕ: Ανοικτό θέμα η αλλαγή ηγεσίας (update)
Ανοικτό παραμένει σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του euro2day.gr το θέμα της διοικητικής κρίσης που έχει ξεσπάσει στον ΟΤΕ.

Την ώρα που ορισμένοι κύκλοι προσκείμενοι στην κυβέρνηση κάνουν λόγο ”για θέμα ημερών” αναφορικά με την αντικατάσταση του κ. Αντωνακόπουλου, άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι υπήρξε ”διευθέτηση” κι ότι ο πρόεδρος του Οργανισμού έχει λάβει ”πίστωση χρόνου”.

Αμφότερες πάντως οι πηγές συγκλίνουν στο γεγονός ότι από πλευράς του ”βασικού μετόχου”, δηλαδή του Δημοσίου, υπήρξε έντονη ”δυσαρέσκεια” σε σχέση με την πορεία του Οργανισμού, αλλά και σε σχέση με δηλώσεις και ενέργειες του προέδρου του, καθώς και ότι έχουν εξεταστεί τις τελευταίες ημέρες ”όλα τα ενδεχόμενα”.

Το θέμα άλλωστε άφησε ανοικτό με πρόσφατη δήλωση του και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος περιορίστηκε στην επισήμανση ότι ”ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του OTE εκλέγονται από τους μετόχους”.

Πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν τα ενδότερα της υποθέσεως κάνουν λόγο για ”δυσκολία εξεύρεσης ικανού ονόματος” που θα μπορούσε να καλύψει μια τόσο υψηλή θέση, λίγους μήνες πριν την διενέργεια των εθνικών εκλογών, ενώ επισημαίνουν ότι μια τέτοια αντικατάσταση ίσως να είχε ”πολιτικό κόστος” για κυβερνητικά πρόσωπα που στήριξαν επί μακρόν τη διοίκηση Αντωνακόπουλου.

”Το συγκεκριμένο ζήτημα” αναφέρουν άλλες πηγές, ”δεν μπορεί να κλείσει πλέον παρά μόνον με μια δήλωση του βασικού μετόχου του Οργανισμού ώστε να ξεκαθαρίσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το τοπίο”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v