Η ατζέντα της Πέμπτης

Τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2003 ανακοινώνει η Εθνική τράπεζα, ενώ οι εταιρίες Εξέλιξη και Καρέλια πραγματοποιούν γενική συνέλευση με βασικότερα θέματά τους τον καθορισμό της ονομαστικής αξίας μετοχής και την εκλογή μελών δ.σ., αντίστοιχα.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΞΕΛΙΞΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Δεύτερη επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρίας, στην Αθήνα (Κανάρη 24, 4ος Όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: Καθορισμός της ονομαστικής αξίας της μετοχής και μετατροπή του μετοχικού κεφαλαίου σε ευρώ με μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά ποσό ευρώ 625.239,18 προς συμψηφισμό ίσου ποσού ζημιών δια αναλογικής μειώσεως της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής και σχετική τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στη Καλαμάτα, επί των οδών Ναυαρίνου και Ρήγα Φερραίου κτίριο του ξενοδοχείου ”ΦΑΡΡΑΙ ΠΑΛΛΑΣ” (αίθουσα Συνεδρίων), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

Καταβολή μερισμάτων

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: 0,041 ευρώ.

ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: 0.052 ευρώ.

Α.ΚΑΛΠΙΝΗΣ - Ν.ΣΙΜΟΣ: 0,1 ευρώ.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η Εθνική τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του α΄εξαμήνου στις 16:00 μ.μ..

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Αγγλία

- Λιανικές πωλήσεις Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v