Διόρθωση απαραίτητη, πριν την επόμενη αντίδραση

Προς τις 1.720- στην χειρότερη περίπτωση- θα πρέπει να ολοκληρωθεί η (το πολύ) 25 μονάδων διόρθωση του Δείκτη με συναλλαγές που δεν θα ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ στο α΄ ημίωρο, ούτως ώστε να ισχυροποιούνται περαιτέρω οι νέες βάσεις στήριξης.

Περιθώρια διόρθωσης στην χειρότερη περίπτωση προς τις 1.720 μονάδες έχει η κίνηση που- ευτυχώς- σηματοδοτήθηκε από την αρχή της συνεδρίασης.

Με συναλλαγές περίπου 6 εκατ. ευρώ στο α΄ 15λεπτο, θα πρέπει ο δείκτης να διολισθήσει το πολύ μέχρι τις 1.728- 1.730 μονάδες με περίπου 4-5 εκατ. ευρώ, μέχρι τις 11.30- 11.40.

Ούτως ώστε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι εκείνη την ώρα η πρώτη διόρθωση, σε τέτοια έκταση που θα έχει καλύψει σε μεγάλο ποσοστό το ”χθεσινό κενό” (1.720- 1.744), ενώ αφετέρου θα έχει προσφέρει σχετική ρευστότητα πέριξ των τρεχόντων επιπέδων τιμών.

Σημειώνεται πως με βάση την τεχνική προσέγγιση της αγοράς, οποιαδήποτε ”βύθιση” του Δείκτη στην χειρότερη περίπτωση προς τις 1.720 μονάδες με αιχμή κυρίως τον ΟΤΕ, θα πρέπει να θεωρείται ως ευκαιρία επανατοποθετήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v