Πιθανή η αποκόμιση κερδών, λένε οι ΑΧΕ

Πιθανή θεωρούν οι χρηματιστηριακές κάποια (βραχυχρόνια) αποκόμιση κερδών κατά τις επόμενες συνεδριάσεις της Σοφοκλέους, ενώ εξακολουθούν να συγκεντρώνουν την προσοχή τους στις τράπεζες και ειδικότερα στην Alpha Bank, που αύριο ανακοινώνει αποτελέσματα τριμήνου.

Πιθανή η αποκόμιση κερδών, λένε οι ΑΧΕ
Στα αποτελέσματα τριμήνου που ανακοινώνει αύριο η Alpha Bank εστιάζει το πρωινό report της Marfin Hellenic, προσθέτοντας ότι ακόμα και αν το τρίμηνο του ιδρύματος αποτελέσει θετική έκπληξη, κάποια αποκόμιση κερδών στον τραπεζικό κλάδο δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Δεδομένων των προγραμματισμένων για αύριο ανακοινώσεων της Alpha, η χρηματιστηριακή θεωρεί ότι ο τίτλος θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επενδυτών.

Τη συνέχιση του επιλεκτικού αγοραστικού ενδιαφέροντος επισημαίνει το πρωινό report της ΕΘνικής ΑΧΕ, χωρίς ωστόσο να αποκλείει και αποκόμιση κερδών σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.

Θετική αναφορικά με την προοπτική συνέχισης της ανοδικής κίνησης και στη σημερινή συνεδρίαση είναι η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ, η οποία στο πρωινό report της επικαλείται ”τη δυναμική που παρουσιάζει η αγορά με ηγέτη τον κλάδο των τραπεζών, αλλά και τον υψηλό όγκο συναλλαγών”.

Πιθανό εξάλλου χαρακτηρίζεται από την ίδια χρηματιστηριακή το να παρατηρηθεί απόκλιση στις αποδόσεις των μετοχών, που από τις 2 Ιουνίου (όσες δεν διαθέτουν ειδικό διαπραγματευτή) θα βρίσκονται σε καθεστώς τρίωρης διαπραγμάτευσης.

* Διαβάστε τα reports των ΑΧΕ στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v