Η ατζέντα της Τρίτης

Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των 10.400.000 (ΚΑ) μετοχών της Vivere, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ΑΜΚ με απορρόφηση της ”ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ”. Επίσης, συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της Μπαλλής Χημικά για την εισαγωγή της στη ΝΕΧΑ.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Δημόσιες εγγραφές

Μπαλλής Χημικά: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

Διαρκεί η 29η Διάσκεψη των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των χωρών – μελών της Ε.Ε., των υπό ένταξη χωρών και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (COSAC), στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας.

Πραγματοποιείται διάσκεψη των προέδρων των Επιτροπών Εξωτερικών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των υποψηφίων χωρών για την αναπτυξιακή βοήθεια στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων.

Η Ελληνική Προεδρία, με τη συνδρομή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διοργανώνει, στις Βρυξέλλες, Συμπόσιο με θέμα ”Προς την ολοκλήρωση των Διευρωπαϊκών και Πανευρωπαϊκών Δικτύων Μεταφορών”, επιδιώκοντας την προώθηση των Διευρωπαϊκών και Πανευρωπαϊκών Δικτύων Μεταφορών.

Εταιρικές πράξεις

* Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των 10.400.000 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας ”VIVERE ENTERTAINMENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ” προκειμένου να ολοκληρωθεί η ΑΜΚ με απορρόφηση της εταιρίας ”ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΕ”. Για τους σκοπούς της εν λόγω αύξησης εκδίδονται 27.676.410 νέες (ΚΑ) μετοχές με βάση τις σχέσεις ανταλλαγής: κάθε μέτοχος της απορροφώσας εταιρίας θα λάβει 0,88706442307 νέες (ΚΑ) μετοχές ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ και κάθε μέτοχος της απορροφώμενης θα λάβει 14,7987314644 νέες (ΚΑ) μετοχές της απορροφώσας ονομαστικής αξίας 0,51 ευρώ. Η επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ορίζεται την Δευτέρα 12.5.2003. Από την ίδια ημερομηνία το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που θα είναι διαπραγματεύσιμο στο ΧΑ θα ανέρχεται σε 36.901.880 (ΚΑ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη αξίας λιανικών πωλήσεων (Φεβρουάριος 2003).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Συνεδρίαση της επιτροπής FOMC (Νομισματική Επιτροπή) της FED.

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης Απριλίου.

Γαλλία

- Ισοσκελισμένος προϋπολογισμός Μαρτίου.

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης Απριλίου.

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Καθορισμός του επιτοκίου ρευστότητας στις τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

- Τιμές παραγωγού Μαρτίου.

- Ποσοστό ανεργίας Μαρτίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v