Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Τη Δύση

Τη Δύση "κοιτούν" οι εταιρίες φυσικών καλλυντικών

Δυναμικότερο τρόπο διείσδυσης στις ξένες αγορές αναζητούν οι εγχώριες εταιρίες παραγωγής φυσικών καλλυντικών, στοχεύοντας σε νευραλγικές αγορές. Κλειδί η ίδρυση θυγατρικών στη δυτική Ευρώπη.

Επενδύσεις: Πού κρύβονται οι αποδόσεις...

Επενδύσεις: Πού κρύβονται οι αποδόσεις...

Τα επιτόκια, οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι σε τραπεζικές καταθέσεις, μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια και λοιπές επενδύσεις. Οι πολλοί που επιλέγουν τα "σίγουρα" και οι λίγοι που ριψοκινδυνεύουν για τα "πολλά"...

ΧΑ:

ΧΑ: "Φουντώνουν" τα σενάρια για εξαγορές

Παρά το γεγονός ότι η πλειονότητα των ομίλων στο ΧΑ ακολουθεί στρατηγικές άμυνας, αρκετοί εξακολουθούν να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για εξαγορές. Ποιοι θεωρούνται οι περισσότερο "ύποπτοι".

Σε ρόλο επενδυτικού... σωσίβιου οι φαρμακευτικές

Σε ρόλο επενδυτικού... σωσίβιου οι φαρμακευτικές

H αβεβαιότητα στις διεθνείς αγορές έχει ευνοήσει το φαρμακευτικό κλάδο. Φέτος, για πρώτη φορά μετά το 1992, η αξία των μετοχών των φαρμακοβιομηχανιών στον S&P 500 ξεπέρασε αυτή των χρηματοοικονομικών εταιρειών.

Μέταλλα: 4 εισηγμένες... υποψήφιες για

Μέταλλα: 4 εισηγμένες... υποψήφιες για "λαχείο"!

Υψηλότατα κέρδη εκτιμάται ότι θα καταγράψουν φέτος οι εταιρίες του κλάδου επεξεργασίας σιδήρου σε περίπτωση που κατά το δεύτερο μισό του έτους οι συνθήκες στον κλάδο δεν μεταβληθούν σημαντικά.

Τράπεζες: Κοστίζουν ακριβά οι καταθέσεις

Τα προσφερόμενα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων κοστίζουν ακριβά στις τράπεζες.Το συνολικό υπόλοιπο των προθεσμιακών υπολογίζεται ότι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 110 δισ. ευρώ και συνεχίζει ακάθεκτα.

Σκουπίδια: Μία βιομηχανία €500 εκατ. το χρόνο!

Η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και έναν τομέα με οικονομικές ευκαιρίες. Η ανακύκλωση, ο τζίρος, οι παίκτες και οι ευκαιρίες στα... σκουπίδια.

Μάχη επιβίωσης για "μικρούς" εργολάβους

Τα προβλήματα της Betanet είναι η "κορυφή του παγόβουνου" για τις μικρομεσαίες κατασκευαστικές, που βρίσκονται "στην εντατική".  Η άνοδος και η πτώση, η "Ολυμπιο-ήττα". Οι ελπίδες ανάκαμψης.

Plias: Οι "λεπτές ισορροπίες" της ΑΜΚ

Τι κρύβεται πίσω από το 40% των κεφαλαίων που θα αντληθούν στα σίγουρα και γιατί δεν υπάρχει αγωνία για τη συμμετοχή των μικροεπενδυτών στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Plias.

Betanet: Γιατί άνοιξε θέμα αναχρηματοδότησης

Μόνο "κεραυνό εν αιθρία" δεν αποτέλεσε η ανακοίνωση της Betanet για επαναξιολόγηση δανείων 33 εκατ. ευρώ. Το παρασκήνιο, η διάσπαση του "μετώπου" των τραπεζών, οι υποθήκες και οι πρώτες ληξιπρόθεσμες. Το λόμπι.

Κυπριακές τράπεζες: Σθεναρή άμυνα στη συγκυρία

Δεκάδες εισηγμένες σε… αδιέξοδο!

Μικτή γεύση από τον δανεισμό

Τράπεζες:«Στεγνώνουν» τα έσοδα από μετοχοποιήσεις

Η "επόμενη μέρα" για τον ασφαλιστικό κλάδο…

Ερευνα Stat Bank για την αγορά αυτοκινήτου

Σχέδια για 2ο κύκλο deals στα ψάρια

Κοστίζουν ακριβά οι προθεσμιακές καταθέσεις

Οι επενδυτικές... ναυμαχίες των εφοπλιστών!

UBS και Ελβετία αλλάζουν σελίδα

v